Så funkar Kia Godkänd bild
Reklam
Denna sida är en reklamartikel från KIA

Köp en begagnad bil – med garanti som en ny

Hög säkerhet, bekvämlighet och pålitlighet. När man köper begagnat kan det vara något av en chanstagning om bilen faktiskt lever upp till de viktigaste egenskaperna.  Nu hjälper Kia dig att hitta rätt. Kia Godkänd garanterar dig en noga kontrollerad bil – med kvarvarande nybilsgaranti från fabrik.

Funderar du på att köpa en nyare begagnad bil? Då kan Kia Godkänd vara något för dig. Kia Godkänd innebär att du köper en begagnad bil med kvarvarande nybilsgaranti från fabrik. Dessutom är bilarna noga kontrollerade vilket ger dig ett extra lager av trygghet.
– Vi vill kunna ge våra kunder det bästa av två världar. Genom Kia Godkänd kan kunden göra en trygg begagnad affär och samtidigt ta del av alla fördelar som kommer med att köpa en ny bil, säger Martin Fossum, Fleet Sales & Remarketing Manager på Kia. 

Omsorgsfullt utvalda bilar

Bilarna i Kia Godkänd har flera egenskaper som gör dem extra intressanta. Kia Godkänd är omsorgsfullt utvalda begagnade bilar med kvarvarande nybilsgaranti. Bilarna är upp till 5 år gamla och har gått max 12 000 mil.
Bilarna är också noggrant kontrollerade och vid behov åtgärdade till Kia Godkänd-standard så att du med säkerhet kan veta att du gjort ett tryggt köp.

Lång garanti kvar

Ett starkt argument för att välja en ny bil från Kia är den långa nybilsgarantin. Kia är en av få biltillverkaren i Europa som har sju års nybilsgaranti. Det här är något som Kia Godkänd också tar hänsyn till: när du köper en Kia godkänd bil så följer kvarvarande års nybilsgaranti med som trygghet för dig som kund.
– Vår sjuåriga nybilsgaranti gör att Kia sticker ut på begagnatmarknaden. Vi kan erbjuda begagnade bilar som har en längre kvarvarande nybilsgaranti än vad många andra bilmärken erbjuder som på sina helt nya bilar, fortsätter Martin Fossum.

Många laddbara bilar

Eftersom Kia de senaste åren positionerat sig som en av Sveriges ledande leverantörer av laddbara bilar finns också ett stort utbud av begagnade hybrider, laddhybrider och elbilar att välja på inom Kia Godkänd.
–Kia har under många år haft en dominerande ställning på marknaden för elbilar och laddhybrider och det speglar sig också i utbudet i Kia Godkänd där över 90% av utannonserade bilar är laddbara. Därför känns det extra kul att kunna erbjuda framtidens körglädje på eldrift i så stor omfattning till den breda begagnatmarknaden, säger Martin Fossum.

Kia Godkänd i korthet:

  • Kontrollerad på över 100 punkter
  • Kvarvarande nybilsgaranti upp till 7 år
  • 6 månaders Kia Bilförsäkring ingår
  • Vägassistans ingår ■
  • Välj till Kia Serviceavtal
  • Finansiering genom Kia Finans
  • 30 dagars bytesrätt■ ■ (max 50 mil)
■Fri Assistans gäller till nästa servicetillfälle förutsatt att bilen servas enligt Kia Originalservice hos en Kia-återförsäljare. ■ ■ Byte till bil för samma pris eller uppåt. Kostnader för skador, försäljningskostnader, rekonditionering samt eventuell monterad tillbehörsutrustning tillkommer.
Reklam
Detta är en annons från KIA, den är inte skriven av Blocket. Innehållet behöver därför inte nödvändigtvis reflektera Blockets åsikter
Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer