4 anledningar att välja kia Bild
Reklam
Denna sida är en reklamartikel från KIA

4 sätt att maxa tryggheten när du köper begagnad bil

Kia Godkänd är alternativet för dig som letar efter en begagnad bil – men som vill slippa osäkerheten som det kan innebära. Här är fyra sätt som Kia maxar din trygghet.

Att välja en begagnad bil är i många fall ett smart alternativ till en helt ny bil. Bland annat är det ofta ekonomiskt fördelaktigt och du kan välja på fler unika bilar i olika utföranden och prisklasser än bara det senaste årets modellprogram. Men det kan också finnas också en osäkerhet jämfört med en helt ny bil – vad händer om bilen inte fungerar som du tänkt?
Det är därför Kia Godkänd är så intressant för många bilköpare. Här får du alla fördelar med att välja en begagnad bil tillsammans med nybilsgarantier och trygghet från Kia.
Här är fyra fördelar med att köpa en begagnad bil genom Kia Godkänd:

1: Garanti

Ett starkt argument för att välja en ny bil från Kia är den långa nybilsgarantin från fabrik. Som en av få biltillverkare i Europa erbjuder Kia en imponerande sjuårig nybilsgaranti (eller max 15 000 mil). Det är något som också speglas i Kia Godkänd-programmet.
När du köper en Kia Godkänd-bil inkluderas den återstående nybilsgarantin som en extra trygghet för dig som kund. Bilar inom Kia Godkänd kan vara upp till fem år gamla och ha gått högst 12 000 mil, vilket innebär att det alltid finns minst två års kvarvarande nybilsgaranti och/eller minst 3 000 mil kvar. 
– Vår sjuåriga nybilsgaranti gör att Kia sticker ut på begagnatmarknaden. Vi kan erbjuda begagnade bilar som har en längre kvarvarande nybilsgaranti än vad många andra bilmärken erbjuder som på sina helt nya bilar, berättar Martin Fossum, Fleet Sales & Remarketing Manager på Kia Sweden AB.

2: Omfattande kvalitetskontroll

Du ska känna dig trygg och säker i ditt bilköp. Därför genomgår varje Kia Godkänd-bil en omfattande process innan de läggs ut till försäljning. Bland annat kontrolleras bilen på mer än 100 punkter. 
Vid behov är bilarna åtgärdade till Kia Godkänd-standard, så att du med säkerhet kan veta att du gör ett tryggt köp. Bilarna i Kia Godkänd har givetvis följt sina servicescheman och fått service enligt Kias noggranna serviceprogram. Det innebär att du kan få insikt i bilens tidigare reparationer och underhåll. Allt för att du ska känna dig säker på att bilen du köper kommer att vara i gott skick.

3: Extra trygghet

Ett bilköp är ett stort köp och det kan vara svårt att förutse allt som kan hända efter att bilen bytt ägare. Därför har Kia lagt extra kraft på att säkerställa att alla köpare av en Kia Godkänd har extra stor trygghet även efter att nycklarna är överlämnade. Därför ingår vägassistans*, sex månaders bilförsäkring och 30 dagars bytesrätt**. Det går också att välja till Kia serviceavtal, vilket gör kommande service och eventuell framtida försäljning smidigare.

4: Fördelaktig finansiering

Att köpa en begagnad Kia Godkänd-bil ger dig också tillgång till finansiering genom Kia finans. Då kan du finansiera din bil med det upplägg som passar dig bäst, som till exempel billån med kontantinsats, eller releasing helt utan kontantinsats. På alla Kia Godkänd bilar ingår även låneskydd i 3 månader.

Kia Godkänd i korthet:

  • Kontrollerad på över 100 punkter
  • Kvarvarande nybilsgaranti upp till 7 år
  • 6 månaders Kia Bilförsäkring ingår
  • Vägassistans ingår ■
  • Välj till Kia Serviceavtal
  • Finansiering genom Kia Finans
  • 30 dagars bytesrätt■ ■ (max 50 mil)
■Fri Assistans gäller till nästa servicetillfälle förutsatt att bilen servas enligt Kia Originalservice hos en Kia-återförsäljare. ■ ■ Byte till bil för samma pris eller uppåt. Kostnader för skador, försäljningskostnader, rekonditionering samt eventuell monterad tillbehörsutrustning tillkommer.
Reklam
Detta är en annons från KIA, den är inte skriven av Blocket. Innehållet behöver därför inte nödvändigtvis reflektera Blockets åsikter
Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer