Gå direkt till innehållet
Inlagd: 29 dec. 19:55
Worker ATV Kombivagn med flak samt kran
13 995 kr
Beskrivning
Worker Kombivagn med flak samt kran! Kombivagnen passar mycket bra om du ska dra både älg och timmer. Det går även att skjutsa folk sittande på sidobankarna. Flaket är enkelt att ta bort med två sprintar. Sätt i de medföljande sidobalkarna och du har en timmervagn. Sidorna fram och bak är fällbara och går enkelt att ta bort. Kombinera med en Worker vinsch för att tippa flaket eller dra upp timmer och älg. Worker Kombivagn är tillverkat av galvaniserat stål och har en maxlast på 1560kg. Passar alla ATV med 50mm dragkula. Worker Kombivagn Inkluderar: Löstagbart Flak Timmerstöttor Stödben Kran Produkt Specifikation: Totalmått (LxBxH): 3400x1300x1750mm Flakmått (LxBxH): 2000x1200x400mm Maxlast: 1560kg Vikt: 290kg Markfrigång: 32cm Däckdimensioner: 22x11-10"
Trygg affär
Betala av säkerhetskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton.Använd istället Blocketpaketet.
Superbilligt.se
www.superbilligt.se Vi levererar alla våra produkter snabbt med DHL. Eller så hämtar du varorna i vår butik. Hos oss handlar du ALLTID TILL LÄGSTA PRIS!!! Alla våra priser är inkl moms!!! Vi importerar våra varor direkt från fabrik utan en massa mellanhänder.
Mer information hittar du på http://www.superbilligt.se