Gå direkt till innehållet
Inlagd: 25 mars 14:04

Volvo B58 Ledbuss

25 000 kr
Fakta
Modellår
1980 eller äldre
Tillverkad
1970
Beskrivning
Hej nu lägger jag ut bussen med en tår i ögat. Kort info Regnr: GWB540 Modell : Volvo B58 Ledbuss Årsmodell : 1974 Motor : Pannkaka Växellåda : Halv automat Däck : torrsprickor.. 22,5" runt om Mätarställning : 32xxx Inredning : Helt tom. Längd : 18meter Motor och låda går som en klocka samt bromsar och allt nödvändigt. Grill och kofångareligger inuti då dem hade skruvat bort det för målning. Fattas lite lampor här och där men halvljus och nått bakljus funkar. Säljes för tiden inte räcker till. Allt funkar när jag parkera den sommaren 2020. Inte haft igång den i år men ska inte va några problem. Senaste besiktning (2016) så fick den 6 st tvåor. 3 av dem var rost och ramnummer och dem är släkta och godkända! 3st lamp tvåor var kvar att fixa då men då blev den parkerad. Jag köpte den 2017 och då körde jag hem den 40 mil i detta utförande! Så ska inte va nå problem att rulla hem den! Bussen har inte stått helt still i 4 år den har fått rulla några mil per år för motions skull! Skattefri Blir besiktningbefriad år 2024 En hel del jobb finns men väldigt häftig buss. Lämplig för folkrace, rallycross, hästbuss eller bara husbuss Är inte behov av pengar så inge jävla sista pris 🤣 Talar ENDAST Svenska. Så kan du inte svenska hör inte av dig! Tack på förhand!
Säljes av
Michael Nilsson
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Vill du betala med faktura eller lån?
Vår betalpartner Rocker erbjuder bland annat faktura och lån som betalsätt i Blocketbetalning. Om du är intresserad, se vilket belopp du kan handla för genom att kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
Trygghet & säkerhet på Blocket
Köpekontrakt som PDF

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer