Gå direkt till innehållet
Inlagd: 20 jan. 11:03
Värme & Service till Vintern
Beskrivning
Behöver ni uppgradera Er värmeanläggning? Se till att Er investering i pannanläggning, blir bra även efter köpet Teckna ett serviceavtal med oss, så ser vi till att Er anläggning får service och reservdelar under den viktiga torkperioden! Väljer ni VEOSOL väljer ni ett av Sveriges största serviceföretag i bioenergibranschen. Vi har verkat i över 20år och förfogar över 10st servicetekniker speciellt utbildade på biobränslen. Bekväm eldning med biobränslen i våra biopannor från 25 upp till 800kW, med otrolig verkningsgrad! Nu säljer vi även varmluftspanna för flis eller pellets, 50 1300kW För biobränsle flispanna, pelletspanna och spån. (G50/P45 största storlek på flis) Helautomatisk biobränsleanläggning för lantbruk, fastighet, växthus och industri Vi har i dagsläget över 500st serviceavtal med våra kunder och eget reservdelslager! Bland annat förfogar vi över specialutrustning för att kontrollera kadaverbrännare, som skall kontrolleras årligen inom kadaverhantering enligt jordbruksverket Missa inte det investeringsstöd som finns för lantbruk och trädgårdsnäring: http://www.jordbruksverket.se/amnesomraden/stod/foretagsochprojektstod/investeringar/fornybarenergi.4.6ae223614dda2c3dbc44f7d.html Vi kan hjälpa Er med ansökan! HDG pannorna i annonsen är ett av Tysklands premiumfabrikat, med Bayersk tradition och stolthet ett stenkast från BMW fabriken bygger man sina pannor... Vi säljer allt från materialsatser till nyckelfärdiga anläggningar! Platsbyggd panncentral med panna, bränslematning, rökgascyklon, förråd/ pelletssilo, ackumulatortank, luftvärmare, kulvert system, undercentraler och skorsten. Vi är specialister på spannmålstork med bioolja, HVO / RME Biogas / propan, halmpanna eller vedpanna kombinera gärna med solenergi solceller eller solfångare Vi har även container med både inbyggda och fristående flisförråd eller pelletssilo Referensanläggningar i hela landet finns att besöka vid intresse Välkommen att ringa oss för mera information! 019-280350 det ända nummer du behöver för försäljning, reservdelar och service!
Säljes av
Veosol Teknik AB
Veosol Teknik ABBesök vår butikssidawww.veosol.se
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Veosol Teknik AB
För oss är ett serviceavtal med kunden en självklarhet!! Vi har levererat anläggningar sedan 1995.. Veosol Teknik AB är ett företag med inriktning på Bio- och Solenergi, främst flis och pellets Våra kunder kan kombinera olika energikällor som: Flispanna, pelletspanna, solfångare eller solceller Vi jobbar främst i storlekar från 100kW till 800kW inom Lantbruksnäring, Fastighet och Industri
Mer information hittar du på http://www.veosol.se