Gå direkt till innehållet
Inlagd: 22 jan. 00:00
UTHYRES - Makita cirkelsåg batteridriven 36V
Beskrivning
Makita DHS710Z är en smidig cirkelsåg på 36V (2x18V=36V) med 190mm klinga. Makitas unika 2x18V:s plattform erbjuder samma kraft som befintliga 36V:s maskiner men för ett lägre pris samt en längre drifttid. Utnyttja 36V:s kraften utan att lämna 18V:s plattformen Systemet är kompatibelt med olika Ah-batterier. Det går t.ex. att använda ett 4,0Ah batteri ihop med ett 3,0Ah eller ett fulladdat ihop med ett 70% laddat batteri. Maskinen stannar när batteriet med lägre kapacitet är tomt. Egenskaper Batteridriven cirkelsåg på 36V (2x18V=36V) med 190mm klinga. Säkerhetsbrytare förhindrar oavsiktlig start av maskinen. Sågbord/platta i aluminium. Maskinen har ett skyddssystem som förlänger batteriets livslängd genom att maskinen stängs av när batterinivån blir för låg. Det ergonomiska och gummibeklädda handtaget medför en säker och komfortabel arbetsställning. Fungerar med 18V Li-ion batteri (ej 1,3Ah batteri) Nypris ca 6000kr inkl batterier Pris per dag: 150 Pris för 3 dagar: 360 Pris för 7 dagar: 700
Länk: Boka här
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Hygglo AB
På Hygglo är det privatpersoner som hyr ut mellan varandra. Du bokar genom att gå in på vår hemsida, där kan du även lägga upp egna prylar för uthyrning. Vi finns också i din mobil som en app, den laddar du ner på Appstore eller Google Play. Med Hygglo hyr du prylar du behöver - när och där du behöver dem - eller hyr ut dina saker när du själv inte använder dem. Tryggt, enkelt och Hygglo.
Mer information hittar du på https://www.hygglo.se