Gå direkt till innehållet
Inlagd: 1 maj 10:01

Ställningstrailer uthyres

Beskrivning
Hej. Jag har en ställningstrailer till vårens och sommarens projekt att hyra ut. Den går att bygga 36 meter långt och 2 meter högt. Alternativt 18 meter långt och 4 meter högt. Eller sektionsvis, man kan bygga lite som man behöver. Har två stycken trapptorn för uppgång på två sidor om tex ett garage eller enplansvilla, så den är godkänd för yrkesgrupper (AFS 2013:4 av). Den lämpar sig väl för garagebygge så man kan ha ställning på vardera sida och kombisafe/reglar längs gavlarna för att uppnå säkerheten. Nyttja den gärna till fasadrenovering, fönsterbyte, takbyte, solceller, byte/rensning av hängrännor, målning, renovering takfot, byte av vindskivor, skorstensrenovering, putsning m.m. Det lämnas ett fast pris på varje förfrågan, jag behöver veta under hur lång tid den ska hyras, om jag ska leverera den och om ni behöver hjälp med nedmontering och återmontering på kärran. Det krävs utökat B-behörighet för att dra kärran (minst B96). Jag har jobbat som snickare och kan ge råd, besvara frågor eller hjälpa till med vissa projekt. Jag har en GPS-puck monterad. Behöver ni hyra? Mer bilder eller information? Tveka inte på att ringa, maila eller smsa. Mvh Bäckströms Alltjänst.
Om företaget
Företaget startades i början på 2020 och i huvudsak hyr vi ut ställningstrailer. Men vi är behjälpliga på alla möjliga sätt, frågan är alltid fri.
Säljes av
Bäckströms Alltjänst
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer