Gå direkt till innehållet
Inlagd: 9 okt. 21:27

Polaris Scrambler 1000 XP EPS

115 000 kr
Fakta
Modellår
2018
Tillverkad
2018
Utrustning
  • 4WD
  • Diffspärr
  • Dragkula
  • Vinsch fram
  • Styrservo
Beskrivning
Polaris Scrambler 1000 XP EPS Mätarställning: 30 mil Färg: Röd Typ: 4-hjuling Handtagsvärme, Dragkrok, FOX ställbara stötdämpare, Offroad, Quad, ATV, Fyrhjuling, Skogsmaskin, Givetvis ordnar vi avbetalning/finansiering just för ert behov även med 0 kr i kontantinsats om så önskas, Självklart tar vi din gamla bil i inbyte. Vi samarbetar med Santander Consumer Bank, Wasa Kredit, MyMoney och MoneyGo. Vi erbjuder även lån med 0% ränta. Garanti via Svensk Bilgaranti. Med reservation för felskrivningar.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Rego Racing
Med gedigen erfarenhet inom fordonshandeln kan vi erbjuda dig fordonet som just du söker. Vi säljer allt ifrån vardagsbilar till supersportbilar och andra motordrivna fordon. Har vi inte det du söker i lager, kontakta oss så hjälper vi dig att få dina önskemål uppfyllda. Ta alltid kontakt innan ni tänkt komma då vi inte alltid är på plats, tidsbokade visningar.
Mer information hittar du på http://www.regoracing.se/

Fler annonser från Rego Racing

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer