Gå direkt till innehållet
Inlagd: 7 nov. 13:38
Otroligt stort sortiment Barnvagnar Webbutik
5 890 kr
Beskrivning
Över 1000 barnvagnar att välja mellan. Öppet Köp & Alltid Fri Frakt. Klarna - Köp nu - Betala sen. Barnvagnar i alla prisklasser. Cube de luxe är en stilfull duovagn med läckra eco läderdetaljer. Levereras komplett med liggdel och sittdel. Barnvagnen är perfekt för staden, men visar dess verkliga styrka i ojämn och svår terräng. Nu kan varje promenad bli ett äventyr. Vare sig det är skogen eller stranden, så kan Cube de luxe utan problem ta itu med varje typ av väg och terräng som barnvagnen kan tänkas att komma i kontakt med. Cube de luxe är kort sagt en barnvagn för äkta äventyrare. De pneumatiska hjulen på den ytterst kvalificerade barnvagnen är ideala för både lätta och tuffa terränger och skapar komfort i körningen för både barnet och föräldern. Den reversibla sitt- och liggdelen gör det möjligt för barnet att vara vänd mot föräldern eller framåt. Det reglerbara 5-punktsbältet är skapad och utformad med barnets säkerhet i fokus. Barnvagnen har har Quick Release Systemet vilket gör det enkelare att ta av hjulen.
Säljes av
Fortune International AB
Fortune International ABBesök vår butikssidawww.barnvagnar-webbutik.com
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Fortune International AB
Vi är en av Sveriges äldsta barnvagnsbutiker med samma personer verksamma. Senhösten 2018 fyllde vi 21 år. Lågt pris. Hög kvalitet. Med skarp blick för barnvagnar och väldigt håller vi oss enbart till barnvagnar som är prisvärda och har bra kvalitet. Vi vågar påstå att vi har fler nöjda kunder än många konkurrenter i branschen. Fråga en riktig barnvagnsexpert Vi har över 1000 barnvagnar & färger i vår e-butik. Vid osäkerhet går det jättebra att e-posta, sms:a eller ringa oss. info@barnvagnar-webbutik.com Fri frakt Alla varor leveraras fraktfritt. Barnvagnar levereras hem till din dörr.
Mer information hittar du på https://www.barnvagnar-webbutik.com