Gå direkt till innehållet
Inlagd: 17 nov. 08:46

Daikin Geo 2 3,1-13kw bergvärme

86 994 kr
Beskrivning
Har du en befintlig bergvärmepump eller söker du efter en hel nyinstallation. Vi har med all säkerhet en lösning för dig. Vi är certifierade återförsäljare för Daikins hela produktsortiment och har arbetat med fabrikatet i över 12-års tid. Vi börjar kunna dessa maskiner både innan och utan. Daikin`s bergvärmepump är smart, den har förmågan att anpassa sig efter rådande förutsättningar som då t ex borrhålets djup. Har du en lite mindre bergvärmepump i dagsläget och är i behov att byta ut den så finns här lösningen. Vanligtvis dimensionerar man effekten på bergvärmepumpen efter rådande borrhål men iom att Daikin`s bergvärmereglerar efter förutsättningarna så passar den bra oavsett borrdjup. Med den inbyggda varmvattenberedaren på 180l så täcker den även in duschvatten förbrukningen till den lite större familjen och har dessutom ett "boost" läge om det skulle behövas lite extra när sovaöver gästerna vill duscha. Maskinens effekt både vad gäller elpatronen samt bergvärmen går att begränsa om så önskas. Kontrollenheten går att flytta till valfritt rum om man önskar få en centralstyrd värme. T e x om planlösningen är öppen. Vi har nöjet att erbjuda fastpris på utbyte av er befintliga värmepump förutsatt att det finns ett fungerande borrhål samt 3*16A matning. I dessa installationer ingår följande: Demontering av er befintliga värmepump(som vi tar med oss såklart) Uppställning av er nya bergvärmepump Inkoppling av värme samt varmvatten Elmatning till bergvärmepump från befintlig matning Rundpumpning samt urluftning av köldbärarledning(borrhålet) Grovurluftning av radiator system samt golvvärme Driftsättning samt funktionskontroll innan överlämnande till er Daikin Bergvärmepump 3,1-13kw 60 500:- Arbetskostnad inkl restid samt bilersättning 26 000: Installationsmaterial 10700:- Pris efter ROT avdrag 86 994:- Installerat och klart med 6-års garanti och möjlighet till en mycket prisvärd försäkring i ytterligare 12 år om så önskas Ring gärna och kolla med oss och vi har självklart möjlighet att lämna ut referenser om så önskas Önskar du mer detaljerad information så skicka ett mail eller ring så ordnar vi det åt dig. Vill du så kan du besöka Daikin`s hemsida eller vår www.varmisab.se där finns mycket att läsa kring värmesystem
Om företaget
Värmis AB är ett certifierat kyl och värmepumpsföretag med kompetens inom värme, kyla och vvs. Vi skräddarsyr lösningar för att passa våra kunder och det primära är att kunden ska få en sån stor besparing som möjligt. Vi använder oss enbart av de mest högkvalitativa märkena på marknaden och som är testade av oberoende testorgan.
Säljes av
Värmis AB
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer