Gå direkt till innehållet
Inlagd: 6 juli 18:42

Capelli Cap 25 OPEN m. Suzuki DF200A DEMOBÅT

449 500 kr
Fakta
Längd
7.35 meter
Beskrivning
Demobåt! Finns inne hos oss för påseende och provkörning. Säljes med fulla garantier. Skrovet är 2013 års modell, sjösatt första gången 2018 (även då den blev riggad med motor) och har sedan gått som demo. I skrivande stund 25h på motorn. (2020-07-06) CAP 25 OPEN Detta är en öppen version av vår välkända modell Cap 25 WA. Capelli har behållit de estetiska linjerna och konceptet walk around från Cap 25 WA, vilket gör den till en perfekt mix av bekvämligheten med en RIB båt och bredden i en öppen båt. Den har ett stort soldäck i fören med bekväma bänkar och alla båtens utrymmen kan utnyttjas maximalt. Utrustning: Kompass, Dusch 70 l, Ankarrulle fören, Länspump, Septiktank, Bränsletank 290 l, Stege, Bord, Hydraulstyrning, Marin WC, Plotter (Garmin) Cap 25 Open Längd cm 735 Bredd cm 250 Vikt kg 1500 Max antal personer 8 Nypris 599,900kr Båten säljs med fulla garantier, 2 års garanti på skrovet och 7 års garanti på motorn om servicen utförs enligt Suzukis rekommendationer.
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
B&C Marine
BC Marine- Marinbutik och mycket mer! Hos oss hittar du, förutom båtar, utombordsmotorer och vattenskotrar, även fyrhjulingar, snöskotrar, släp och trailers. Vi har dessutom verkstad och en stor båttillbehörsbutik, allt samlat på samma ställe.
Mer information hittar du på http://www.bcmarine.se

Fler annonser från B&C Marine