Gå direkt till innehållet
Inlagd: 22 juli 15:30

Brenderup Flyttskåp Avdragbar moms

35 000 kr
39 000 kr
Beskrivning
Pris exklusive moms: 28 000kr, Brenderup Flyttskåp Avdragbar moms Årsmodell: 2017 Typ: Personvagnssläp Brenderup CE100035R Släpvagn, Flyttskåp, i bra skick, stort och rymligt, Givetvis ordnar vi avbetalning/finansiering just för ert behov även med 0 kr i kontantinsats om så önskas, Självklart tar vi din gamla bil i inbyte. Vi samarbetar med Santander Consumer Bank, Wasa Kredit, MyMoney och MoneyGo. Vi erbjuder även lån med 0% ränta. Garanti via Svensk Bilgaranti. Med reservation för felskrivningar.
Trygg affär
Betala av säkerhetskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton.
Rego Racing
Med gedigen erfarenhet inom fordonshandeln kan vi erbjuda dig fordonet som just du söker. Vi säljer allt ifrån vardagsbilar till supersportbilar och andra motordrivna fordon. Har vi inte det du söker i lager, kontakta oss så hjälper vi dig att få dina önskemål uppfyllda. Ta alltid kontakt innan ni tänkt komma då vi inte alltid är på plats.
Mer information hittar du på http://www.regoracing.se/

Fler annonser från Rego Racing