Gå direkt till innehållet
Inlagd: 23 mars 00:00

Batavus Genova E-Go *Finns för omgående leverans*

18 995 kr
Fakta
Modellår
2020
Tillverkad
2020
Utrustning
  • 8Ah) / 100 km (11
  • 6Ah) / 125km (14
  • 8Ah(317Wh) – 11
  • 6Ah(418Wh) – 14
  • heltäckt kedjeskydd
  • SKS skärmsats
Beskrivning
Pris exklusive moms: 15 196kr, Batavus Genova E-Go *Finns för omgående leverans* Mätarställning: -1 mil Färg: Typ: Mc-övrigt Batavus Genova E-Go Genova E-Go är enkel att använda, funktionell och passar till alla typer av turer. Denna modell är vår storsäljare och har vunnit ett flertal priser runt om i Europa. Cykeln har ett stabilt system med en användarvänlig display. Motorn är placerad i framhjulet och är utrustad med fem olika assistansnivåer. Är backen brant ger Power Assist dig en extra skjuts och när du vill leda cykeln underlättar Walk Assist. Genova E-Go har flera detaljer som gör den till en bra bundsförvant. Det är enkelt att hoppa på och av tack vare att insteget sitter lågt. Du sitter dessutom bekvämt och i rätt position tack vare den dämpade sadelstolpen, den fjädrande gaffeln och den justerbara styrstammen. Cykeln har Aerflow framlampa vilket medför extra säkerhet då den sprider ljuset ut mot sidorna. Växeltyp Shimano 7V Framgaffel:tel gaffel i cykelns färg Frambroms:Rullbroms Bakbroms:Fotbroms Sadel:Selle Royal Sadelstolpe:Fast Motortyp:Ananda E-motion / 250W kontinuerlig (Ca 400W peak effekt) Motorkraft:25 Nm vid utväxling 12:1 (40Nm vid 5:1) Maxräckvidd:80km (8, 4Ah) Motorplacering:Framhjul Batterityp:Smart 8, 4Ah(512Wh) Batterivikt:2.8 kg Display:LED display, 5 assistansnivå och batteri indikator Walk Assist:Plusknapp fungerar som Walk assist och boost Assistansnivåer:5 nivåer Cykelvikt 22 kg Extra:Kjolskydd, läderhandtag Belysning:Belysning fram och bak drivs av cykelns batteri Stöd:Justerbart med skydd för bakåt tramp Tillverkad i:Holland
Säljes av
Bike Repair Västerås AB
Bike & Repair Västerås ABBesök vår butikssidawww.bikerepair.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Bike & Repair Västerås AB
BIKE & RREPAIR Västerås AB har sedan starten 2005 utvecklats och är idag en av Sveriges största butik och verkstad för både mopeder och El-cyklar. Vi är en butik och verkstad för både privatkunder och företag med intresse för två- och fyrhjuliga fordon. Vår nya butik och verkstad är på över 850 kvm finner Du på Stenbygatan 1 Vi erbjuder dig en finansieringsalternativ som passar dig bäst. Välkomna!
Mer information hittar du på http://www.bikerepair.se

Fler annonser från Bike & Repair Västerås AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer