Gå direkt till innehållet
Inlagd: 23 mars 00:00

Batavus Allegro E-Go * Finns för omgående leverans *

19 995 kr
Fakta
Modellår
2020
Tillverkad
2020
Beskrivning
Pris exklusive moms: 15 996kr, Batavus Allegro E-Go * Finns för omgående leverans * Mätarställning: -1 mil Färg: Typ: Mc-övrigt Batavus Allegro E-Go En smart och tillförlitlig elcykel från Batavus utmärkt både för långa och kortare turer. Motorn har väluttänkt placerats i fram för att säkerställa ett mycket mindre rullmotstånd och har även försetts med den smidiga Power Assist-funktionen som ger extra drivkraft när du ska cykla upp för en backe samt Walk Assist som hjälper dig att gå med cykeln utan att du måste dra och ”knuffa” med dig den. Allegro E-go har både fotbroms och handbroms som kräver nästan inget underhåll alls och när batteriet är anslutet till laddaren känner den själv av när den är fulladdad och slår därmed av strömtillförseln.
Säljes av
Bike Repair Västerås AB
Bike & Repair Västerås ABBesök vår butikssidawww.bikerepair.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Bike & Repair Västerås AB
BIKE & RREPAIR Västerås AB har sedan starten 2005 utvecklats och är idag en av Sveriges största butik och verkstad för både mopeder och El-cyklar. Vi är en butik och verkstad för både privatkunder och företag med intresse för två- och fyrhjuliga fordon. Vår nya butik och verkstad är på över 850 kvm finner Du på Stenbygatan 1 Vi erbjuder dig en finansieringsalternativ som passar dig bäst. Välkomna!
Mer information hittar du på http://www.bikerepair.se

Fler annonser från Bike & Repair Västerås AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer