Gå direkt till innehållet
Inlagd: 21 aug. 12:11

AMT 175BR m. Suzuki DF80-ATL HÖSTKAMPANJ

275 900 kr
285 900 kr
Fakta
Längd
5,15 meter
Beskrivning
KAMPANJ Köp din båt nu så bjuder vi på vinterförvaringen! En fartfylld nöjesbåt med ett sportigt skrov som bygger på 190BR. Letar du efter en okomplicerad båt som är både skön och rolig att köra, så har du hittat rätt. Nya AMT 175 BR :s triumfkort är dess enastående användning av utrymme båten är i sin storleksklass klart rymligare än jämförbara modeller. Dess standardutrustning är även omfattande. Denna bowrider lämpar sig såväl till nöjesturer och fiske, som till vattensporter och förbindelseanvändning mellan hemmahamn och sommarstuga. Tekniska data Längd cm 515 Bredd cm 208 Vikt kg 520 Antal personer 7 Rek motorstorlek hk 60-80 Standardutrustning Abloy låskit Akterkapell Bordsben Dynserie Fenderskydd AMT 4 st Förtöjningspaket Osänkbar Alltid Till Hamn-konstruktion Plotter Garmin 9 tum m touchskärm & ekolod Räckserie Securmark stöldmärkning Självlänsande durk Suzuki Security System startspärr Fast bränsletank 60L Båten finns på plats i vår utställning för påseende. Den är inte riggad med motor och går således att få med annat motoralternativ om så önskas!
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
B&C Marine
BC Marine- Marinbutik och mycket mer! Hos oss hittar du, förutom båtar, utombordsmotorer och vattenskotrar, även fyrhjulingar, snöskotrar, släp och trailers. Vi har dessutom verkstad och en stor båttillbehörsbutik, allt samlat på samma ställe.
Mer information hittar du på http://www.bcmarine.se

Fler annonser från B&C Marine

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer