Gå direkt till innehållet
Inlagd: i tisdags 14:55

Polaris 900 switchback 2006

19 500 kr
Beskrivning
LÄS HELA TEXTEN. Skotern har elback, handvärmare och är pigg, den går grymt bra. Fel och brister finns då den inte är ny. Den trycker ur glykol när det körs hårt, men inte vi normal körning. Sprickor finns på plasten, någon kam är skadad i ytterkanten, en plastdetalj saknas, och som vanligt, vissa kåpor är strippade och dynan är omklädd. Starta på tredje draget, okänt om det räcker med att byta batteri för att starta med elstart . Okänd mätarställning, hastighetsmätare fungerar, den har gått 307 timmar. Mattan är 144 lång med 44 mm kammar. En rolig skoter som passar som fiskeskoter.
Säljes av
Örnsköldsvik
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Kolla om du kan använda Blocketbetalning med faktura
Här kan du se hur stort belopp du kan handla för via faktura med Blocketbetalning. Om du vill kan du ta ett lån och dela upp betalningen över tid. Kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer