Gå direkt till innehållet
Inlagd: 6 feb. 17:09
NYHET Uttern S59 Mercury F115 CT
385 900 kr
Beskrivning
Vi har paketerat denna NYHET med en Mercury F115 CT (Common Trust), spec se nedan. Går att få med 150 hk Den blir din för 2322 kr/mån, 180 mån, 20% handpenning. Båten kommer att finnas på vår Båtmässa den 24-26 april som vi håller i våra lokaler på Båthuset AB Upptäck S59 Uttern S59 är en flexibel och mångsidig dagbåt för både funktionella och roliga turer. I centerkonsolen finns det gott om plats att stuva undan packning, matvaror och andra inköp, eller en picknickkorg om ni ska vara ute på vattnet hela dagen. Med en total längd på 5,84 meter rymmer S59 bekvämt 6 personer. Det betyder att du har en mängd val: åk på en romantisk utflykt med din partner, ta med barnen på en utflykt eller bjud med dig några vänner. Vill du kunna använda båten oavsett väderlek? Välj då till en sprayhood med komplett kapell. Därmed kan du få en helt skyddad och avskärmad sittbrunn. Både fören och den bakre sittbrunnen kan användas på flera olika sätt. Vi börjar bakifrån. Förarstolen och passagerarstolen är svängbara och kan vändas mot akterbänken när ni tar en paus från körningen och känner för en pratstund. Under akterbänken finns det extra stuvutrymme, och bakom den har du ett par stora badplattformar som lockar er ner i vattnet. Den förliga sittbrunnen kan omvandlas till matplats med ett vackert teakbord. Kanske vi får föreslå en middagslur efter maten? Då stuvar du enkelt undan bordet och omvandlar hela fören till en bekväm solbädd. Den sportiga och rymliga S59 är också utformad för att du lugnt och tryggt ska kunna ha barn ombord. Tack vare höga fribord, breda passager om båda sidor av konsolen samt räcken i fören och vid vindrutan kan de röra sig säkert i båten. Själv föredrar du antagligen att sitta i förarsätet. Där har du full kontroll över motorn på upp till 150 hk som hämtar bränsle från den största tanken i denna kategori. Allt känns enkelt och smidigt tack vare hydraulstyrningen och SmartCraft-instrumenteringen som hela tiden håller koll på motordatan. Monterad med startspärr och automatisk trim. Standardutrustning: Active Trim, Rostfri förpulpit, Badstege, Självlänsande sittbrunn, Lanternor, Eluttag 12 V vid förarplats & stuvfack, Fast tank 110 liter inkl.mätare, Brandsläckare, Godkänd Låsögla, Securmarkmärkning båt & motor, Hydraulstyrning, SmartCraft instrument, Teaklaminatdurk i sittbrunn samt teaklaminat på badbrygga & fördäck & kapellgarage, Dynsats Sittbrunn, Bottenmålning, Ståstolar, Kompass, Ellänspump, Mugghållare 4 st, Flaggstångsfäste, Startspärr, Grått skrov, 2 fenderfästen, Styrpulpetöverdrag, Stolsöverdrag, Fenderförvaring. Extrautrustning denna båt: Premium Edition (Bord i teak, Dusch akter, Led belysning, Elektronik paket (Sjökortsplotter/Ekolod Simrad Cruise 7 med sjökort, Stereodocka med 2 högtalare), 4 fendrar med överdrag, 4 förtöjningslinor
Säljes av
Båthuset i Sundsvall AB
Båthuset i Sundsvall ABBesök vår butikssidawww.bathuset.net
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning. Be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Båthuset i Sundsvall AB
Vi hjälper er med finansiering via Nordea Finans AB Båthuset AB ligger 12 km syd om Sundsvall i Svartviks nedre industriområde efter gamla E4. Vi säljer och servar båtar, snöskotrar, ATV/fyrhjulingar, vattenskotrar och mopedbilar. Vinterförvaring i varm och kall hall. Watski butik för allt inom båt.
Mer information hittar du på http://www.bathuset.net