Gå direkt till innehållet
Inlagd: 7 apr. 11:52

Yamaha FX CRUISER HO Kampanj Båtvagn på köpet

211 000 kr
Beskrivning
FX Cruiser HO FX Cruiser HO är lyxigare, har högre prestanda och har förbättrats för att göra dina dagar på sjön mer avslappnade och behagliga. Denna FX förlänger din körupplevelse Upplev kraften hos HO-motorn på 1 812 kubik och utforska den smidiga manövreringen med den snygga skrovdesignen, den intuitiva styrningen som det revolutionerande RiDE-systemet ger och den säkra manövreringen med det lätta NanoXcel-skrovet. Upptäcktsresan fortsätter med elektroniska system för gasreglage och trimning, antislirsystem vid backning, spärrsystem och en mängd andra funktioner som den förlängda akterplattformen, det justerbara styret, cruisersätet för tre personer och de uppfällbara knaparna kort sagt: en värld av körupplevelser. Ex: Yamaha FX CRUISER inkl PWC600 80km/h vagn Ankare + förtöjning 2740kr/mån* *Kontantinsats 20% löptid 72mån Vi tar hand om din fritid!
Säljes av
Yamahacenter - Burlin Övrigt
Yamahacenter - Burlin ÖvrigtBesök vår butikssidayamahacenterskelleftea.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Yamahacenter - Burlin Övrigt
Välkommen till Burlin Motor Fritid AB! Ring oss på 0910-714420 eller maila på föjande yamahacenter@burlin.se Vi är en fullserviceanläggning för hela Yamaha:s program med försäljning av nya och begagnade fordon,reservdelar,tillbehör och verkstad. Se även vår hemsida för kläder och tillbehör. http://yamahacenterskelleftea.se/
Mer information hittar du på http://yamahacenterskelleftea.se

Fler annonser från Yamahacenter - Burlin Övrigt