Gå direkt till innehållet
Inlagd: 2 apr. 16:40

Vår Cykel Rea

999 kr
Beskrivning
På grund av den pågående covid-19-krisen och att människor undviker kollektivtrafiken och bussar har vi en stor efterfrågan på cyklar. Umeå Wheels AB organiserar en stor cykel rea för alla. Köp valfri cykel för 999 kr Eller Hyr en cykel i 4 månader för 650 kr. Vi erbjuder perfekt underhållna andra hands/begagnade cyklar, som inte lämnar dig strandad på mitten av gatan. Alla är till väldigt bra överkomliga priser. För att skydda våra kunder och anställda genom att undvika folkmassor har vi etablerat en hotline. SMS eller Ring oss på: +46 723 777 135 För att boka en tid i förväg som passar dig. För mer information kan du kontakta oss på https://facebook.com/events/s/beating-corona-bike-sale/149484889739074/?ti=cl
Om företaget
Umeå Wheels är ett företag som tillhanhåller olika cykeltjänster som försäljning, uthyrning och reparation. Företaget arbetar för en hållbar utveckling och har ett tydligt mål i att minska antalet övergivna cyklar i Umeå. info@umeawheels.se https://www.facebook.com/umeawheels Eller så hittar du våra erbjudanden på vår hemsida www.umeawheel.se Notera: Vårt erbjudande gäller tills vi får slut på de 400 cyklar vi har i vårt lager.
Säljes av
Umeå Wheels AB
Trygg affär
Kolla originalkvitto och säljarens identitet. Skriv in namn, cykelns ramnummer och Pass/ID-kortets referensnummer i köpeavtalet som finns gratis att ladda ner från annonsen. I köpeavtalet skriver ni även ner eventuella fel eller skador och cykelns pris, så man i efterhand kan se vad man kommit överens om.

Andra har även tittat på