Gå direkt till innehållet
Inlagd: 20 apr. 09:47

Sea-doo SPARK TRIXX 2up 2019 KAMPANJ

83 010 kr
Beskrivning
Nu kör vi en KAMPANJ på dom sista Sea-doo SPARK TRIXX 2UP vi har kvar i lager. Först till kvarn!! OBS! Maskin på bild är extra utrustad med: * FRÄMRE FÖRVARINGSFACK * D.E.S.S NYCKEL Nu kan du uppleva större körglädje än någonsin eftersom det aldrig varit så enkelt och roligt att göra trick tack vare de exklusiva funktionerna hos SPARK TRIXX. Det här är tveklöst den vattenskoter som ger maximalt hårresande körning och får folk att stanna upp. Click & Go Trailer 80kmh finns att köpa till för: 16.890kr Pris: 83.010kr utan extra tillbehör Ord pris: 91.900kr (Ord pris med D.E.S.S + BOX = 97.200kr) Vi hjälper dig med finansen!
Säljes av
E-Son Maskin & Tidy Bike
E-Son Maskin & Tidy BikeBesök vår butikssidawww.e-son.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
E-Son Maskin & Tidy Bike
E-son Maskin har över 30 år i branschen och är auktoriserad återförsäljare för Lynx, Ski-doo, Can-am, Sea-doo. I en 1000m2 stor lokal finns Butik, Reservdelar, Verkstad och kontor. Klim, FXR, Scott, 509, Jethwear, Dragon, mm. Tidy Bike är auktoriserad återförsäljare för Scott. Massor av kläder och tillbehör finns i butiken.
Mer information hittar du på http://www.e-son.se

Fler annonser från E-Son Maskin & Tidy Bike