Gå direkt till innehållet
Inlagd: 7 apr. 17:21

Sea-Doo GTX 170 -20 *1,69% RÄNTA

146 900 kr
Beskrivning
Our Playground Your Staycation! Vi kör 1, 69% ränta på alla fordon för att göra din hemester fulländad, erbjudandet gäller tom 19 april. Med branschens största badplattform och ett löstagbart säte tillåter GTX-modellerna dig att bara ta det lugnt eller njuta av en picknick. Lägg till musiken från Bluetooth-ljudsystemet och extra utrustning, som en kylbox, så kommer dina dagar på vattnet aldrig att kunna bli bättre. Oavsett om du kör med hög hastighet i grov sjö, vilar ut i en vik eller stiger ombord från sidan ger det bredare skrovet branschledande stabilitet tack vare lägre tyngdpunkt och förbättrad konstruktion. Northbike har fordon i både Umeå och Sundsvall. Kontakta därför gärna alltid en säljare innan du besöker butiken för att säkerställa i vilken av butikerna som fordonet finns. Vi hjälper dig med finansiering! Vi byter in alla typer av fordon. We have defended freedom since 1965. Dream it live it.
Säljes av
Northbike Umeå
Northbike Umeå Besök vår butikssidanorthbike.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Northbike Umeå
Välkommen till Northbike - Dream It. Live It. Här får du alltid ett trevligt bemötande och snabb service. Vi erbjuder fri hemleverans av de flesta av våra produkter över hela landet. Vi byter in alla typer av fordon! Fler erbjudanden på Northbike.se. Hos oss gör du alltid ett tryggt köp, vi har AAA-rating!
Mer information hittar du på http://northbike.se

Fler annonser från Northbike Umeå