Gå direkt till innehållet
Inlagd: i söndags 18:57
Niveko Overflo Pool
Beskrivning
Planera din Niveko pool redan idag. Boka tid med någon av våra rådgivare. Välkommen. Niveko pool finns i Overflow Multi, Overflow Infinity, Overflow Advance, Overflow Underflow, Overflow Evolution, Skimmerpool Top Level. Våra pooler tillverkas av Niveko, ett stort tjeckiskt företag, som startade sin pooltillvekrning 1991. Niveko tillverkar och säljer ca 500 pooler om året och leverarar till de flesta europeiska länder. Nivekos poolkonstruktioner är unika och Niveko använder bara de bästa materialen, specialtillverkade för Nivekopoolen. Materialet heter Polystone och tillverkas av Röchling i Tyskland. De har en mycket modern produktion och använder den senaste svetstekniken. Nivekopoolen är mycket stabilare och starkare än konkurrenternas pooler då uppbyggnaden är unik. Våra pooler väger ca 2000 kg för en standard 8x4 pool vilket indikerar en helt annan uppbyggnad och kvalitet än våra konkurrenter. Vi och Niveko kan inte alltid erbjuda de lägsta priserna men vi kan med gott samvete säga att vi erbjuder de bästa produkterna och den högsta kvaliteten på pooler!!!
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsten fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Spa Parts Nordic
I vår webbutik hittar du ett mycket brett sortiment av reservdelar, kemi och tillbehörsprodukter som efterfrågas av många spa och pool ägare. Många års erfarenhet inom branschen. Vår huvud- inriktning är reservdelar till samtliga spabad och Pool.
Mer information hittar du på http://www.Spapartsnordic.se