Gå direkt till innehållet
Inlagd: i tisdags 19:59

Kymco Xciting 500

19 500 kr
Fakta
Modellår
2006
Tillverkad
2006
Beskrivning
Tjenare! Nu har det blivit dags för svärfar att sälja sin racer. Det är en kymco Xciting 500 -06 som har rullat 12877km i skrivande stund. Den startar lätt och går bra Har aldrig strulat förutom att batteriet inte ville vara med efter vinterförvaringen. Men nu sitter det ett nytt batteri i den. Den är alldeles nyservad (4/5) med motorolja + filter. Olja i slutväxeln, tändstift och framdäck är bytt för ca 50mil sedan Så nu ska det bara vara att tanka å köra ett tag framöver. Den är nyss besiktad - 2021-04-27 Tyvärr så har den vid tidigare ägares ägo tippat över stödet nån gång så lite skrapmärken finns. Inte så allvarligt men ändå tråkigt och bör nämnas. Kan skicka bilder. I övrigt så är det en stabil och bekväm maskin även om man åker några mil på större vägar i 110km/h. Priset är 19500kr Ring gärna vid intresse. Samtal går före mail MvH Andreas
Säljes av
Andreas
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Vill du betala med faktura eller lån?
Vår betalpartner Rocker erbjuder bland annat faktura och lån som betalsätt i Blocketbetalning. Om du är intresserad, se vilket belopp du kan handla för genom att kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Tryggt - Skriv kontrakt!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer