Gå direkt till innehållet
Inlagd: 24 juni 07:43

Friggebod

Beskrivning
Kråken 12 Friggebod, Gäststuga 15 m2 Nyckelfärdig. INGEN byggsats. Vinterbonad friggebod som även passar utmärkt till gäststuga. Friggebodens mått är; 2,72x5,50 Stugan har 70 mm isolering i väggar. Isoleringen i golvet och taket är 195 mm. Invändig takhöjd 2,10. Ytterdörren är en villadörr 9x20 u-värde 0,9, med två avlånga fönster, ink låskista, exkl. låscylinder och handtag. Ytterpanelen är en 22 mm faspanel. Liggande på långsidan och stående på kortsidan. Stugan har 4 st vita underhållsfria PVC fönster. Två stycken med mått 600×1600 och ett 400×1600. Dessa sitter på framsidan. De sitter ett fönster på gaveln, 500×1500 som är öppningsbart. De här fönstret har dreh/kipp funktion. De innebär att fönstret är öppningsbart i överkant, bra vädringsfunktion och även traditionellt åt sidan. Fönstren är isolerglas 1,0 w/m2k. Friggebodens innerväggar är beklädda med en slät panel. Liggande på långsidan och stående på kortsidan. Detta för att ge liv till rummet. Vi har släta foder och socklar i ren och fin funkisstil. Stugan har även en ventil installerad. Som golv har vi lagt 22 mm golvspånskiva. På de går de mycket bra att lägga ett klickgolv eller varför inte bara en snygg plastmatta. Gäststugan har fördragen el. Fem stycken jordade dubbeluttag, fem st led spotlights med dimmer, fördraget för utebelysning och en enkelbrytare för utebelysningen. De är monterat ett dubbeluttag på utsidan. Elcentral med jordfelsbrytare och huvudbrytare samt automatsäkringar. Stugan är grundmålad i trendmässigt vit lasyr. Friggeboden har även klädda taksprång som är vitmålade. Yttertaket är beklätt med svart plåttak, trp 20x0,5. Friggeboden är färdigbyggd. Går inte att jämföra i kvalitet med andras stugor som finns på marknaden, då dessa oftast är i byggsats. De enda ni behöver göra är att bereda plats för er friggebod och sätta ut plintar. Sen är det bara att ställa på plats. Klar att använda. Friggeboden är byggd inomhus i varmbonade lokaler och byggd av norrländsk kvalitetsvirke. Gå gärna in på vår hemsida www.hakskog.se för att se vad vi mer bygger.
Säljes av
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad ABBesök vår butikssidawww.hakskog.se
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB
Vill ni se flerstugor eller är nyfikna på vad vi mer gör och tillverkar. Gå då in på vår hemsida; www.hakskog.se Vi har stugor färdiga för omg. leverans. Vi bygger och producerar efter kundens önskemål. Kontakta oss på ; mail; info@hakskog.se tele; 070-326 02 79 Vi svarar även i telefon kvällstid. Vardag som helg.
Mer information hittar du på http://www.hakskog.se

Andra har även tittat på