Gå direkt till innehållet
Inlagd: 27 nov. 09:04
Bastu med de lilla extra
Beskrivning
Hakskog 2 Nyckelfärdig bastu. INGEN BYGGSATS Funkisbastu målad med relax 5,50 Utvändigt mått; 2,48 x 5,50 Höjd; 2,45 Bastudelens invändiga mått; 2,00x2,26 Relaxavdelningens invändiga mått; 3,21x2,26 Stugans väggar är uppbyggda med en 13 mm inomhus panel, åldersbeständig plast/bastufolie, 45 mm isolering, vindpapp, läkt och ytterst en 21 mm stående faspanel. Taket är uppbyggt med åldersbeständig plast/bastufolie, 120 mm isolering, åldersbeständig plast, luftläkt och ytterst svart plåt trp 20x0,5. Även golvet är isolerat med 120 mm. I basturummet sitter det ett stort panorama isolerglasfönster i pvc med härdat glas för bastu på framsidan 1200x1600. PÅ gaveln har vi monterat ett liggande fönster, även de med härdat glas, 1200x500. Bastun är inredd med två st lavar av asp som är 60 cm breda. Går utmärkt att ligga på. Under övre lav sitter en ljusslang. Den här bastun har en exklusiv fondvägg av ädelträ. Övriga väggar har vanlig bastupanel av gran. Vi har även monterat bekvämt ryggstöd och snyggt raster. Golvbeläggningen i denna bastu är våtrumsmatta med golvbrunn. Invändig takhöjd; 198,5 Vi har till och frånluftsventil i basturummet. Mellan de två avdelningarna sitter en bastudörr i bronsfärgat säkerhetsglas. Relaxen har även den en fondvägg. De är en liggande panel av fura. Övrig beklädnad är granpanel. Golvet är ett spontat 28 mm grangolv. I detta rum har vi två pvc isolerglasfönster. Ett bredvid skjutglaspartiet och ett på gaveln. Båda fönstren har måtten 600x1600 Skjutglaspartiet är även de isolerglas med vita skenor och ram. Partiet är låsbart. Relaxavdelningen går även att inreda till gästrum. Innertakhöjd; 198,5 Den här bastustugan har även el dragen. Två st dubbeluttag, brytare för belysning, 2 st ledspotlights med dimmer och två st up and downlight utebelysning. Bastustugan byggs med godkända säkerhetsavstånd till brännbart material och godkänd för byggnadslov. Stugan är byggd inomhus i varmbonade lokaler och byggd av norrländskt kvalitetsvirke. Vill ni se fler bilder på den här bastun eller ta de av vad vi gör mer. Gå då in på vår hemsida www.hakskog.se eller följ länken nedan. Här hittar ni även mer förslag på olika byggnader. Eller varför inte skicka in en egen skiss på er drömbastu så bygger vi den.
Säljes av
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad ABBesök vår butikssidawww.hakskog.se
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB
Vill ni se flerstugor eller är nyfikna på vad vi mer gör och tillverkar. Gå då in på vår hemsida; www.hakskog.se Vi har stugor färdiga för omg. leverans. Vi bygger och producerar efter kundens önskemål. Kontakta oss på ; mail; info@hakskog.se tele; 070-326 02 79 Vi svarar även i telefon kvällstid. Vardag som helg.
Mer information hittar du på http://www.hakskog.se