Gå direkt till innehållet
Inlagd: 7 dec. 07:19

Bastu

Beskrivning
Detta är ingen byggsats. Bastun är helt färdig. Bara att ställa på plats och börja basta. HAKSKOG 8 Utvändigt väggmått; 2,22x2,22 Yttertak mått; 2,50x3,0 Höjd utvändigt framkant; 2,45 Invändigt väggmått; 2,0x2,0 Invändig takhöjd; 1,98 Isolering i väggarna; 45 mm. Bastufolie invändigt och vindväv utsida. Isolering tak; 120 Isolering golv; 95 Som ytterpanel har vi en 21 mm spontad panel som är målad med järnvitrol. Vi har naturligtvis även satt luftläkt innanför panelen. Takbeläggning; Svart TRP 20x0,5 Klädda taksprång. I bastun sitter det ett stort svart pvc isolerglasfönster med härdat glas. Allt för att tåla värmen och fukt utan att spricka och imma igen. Fönstrets mått är 1200x1600 Bastudörr, 700x1900, i bronsfärgat säkerhets glas. Väggarna i bastu Hakskog 8 b är beklädda av vacker träpanel. Taklist av ek. Takpanelen är en slät enkel faspanel. Den övre laven är 50 cm bred. Nedre laven är 45 cm bred. Båda lavarna är av asp med naturliga färginslag. Vi har även monterat dekorraster, med inslag av ek, och ryggstöd. Elpaket med ljusslang under lavar, fördragen el för utebelysning och dubbelbrytare för belysning. Som golv i den här bastun ligger det en våtrumsmatta för att skydda de isolerade golvet. Vi har monterat en frånluftsventil. Bastun är förberedd för vedeldat aggregat, men det är inga problem att sätta in ett elaggregat istället. Denna bastu är byggd inomhus med godkända säkerhetsavstånd till brännbart material och godkänd för bygglov.
Säljes av
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad ABBesök vår butikssidawww.hakskog.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB
Vill ni se flerstugor eller är nyfikna på vad vi mer gör och tillverkar. Gå då in på vår hemsida; www.hakskog.se Vi har stugor färdiga för omg. leverans. Vi bygger och producerar efter kundens önskemål. Kontakta oss på ; mail; info@hakskog.se tele; 070-326 02 79 Vi svarar även i telefon kvällstid. Vardag som helg.
Mer information hittar du på http://www.hakskog.se

Fler annonser från Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer