Gå direkt till innehållet
Inlagd: 22 juli 07:57

Bastu

Beskrivning
Hakskog 4 B Nyckelfärdig bastu. INGEN byggsats. Bara att ställa på plats och börja basta. Funkisbastu med relax 4,65 Utvändigt mått; 2,48 x 4,65 Höjd utvändigt framkant; 2,45 Bastuns mått; 2,20x2,30 Relaxavdelningens mått; 2,30x2,30 Isolering; 45 mm i väggar, 125 mm i golv och tak. Takbeklädnad är plåttak TRP 20 0,5 mm svart. Lavarna i bastun är 50 cm liggvänliga och av asp. Bastun är även inredd med ryggstöd, raster och ljusslang under övre lav. Alla väggar och tak är beklädda med spontad panel. Vi har monterat till och från lufts ventiler. Bastudelen har två st fönster. Ett liggande på gaveln, 1200x500 och ett stort fönster, 1200x1600 på långsidan. Fönstren i bastun är vita underhållsfria PVC fönster med härdat glas. 2/B/2(1,0w/m2k) Eftersom Hakskog 4 b har isolerat golv har vi för att skydda isoleringen lagt en snygg våtrumsmatta med golvbrunn. Bastudörren i bronsfärgat säkerhets glas. I relaxavdelning har vi ett stående fönster på gaveln, även de i vitt underhållsfritt PVC. Detta fönster är inget säkerhetsglas men ett isolerglas med värde 1,1w/m2k. Även omklädningsrummet har väggar och tak beklädda med träpanel. Till denna bastu sitter ett vitt skjutglaspart som passar till de vita fönstren. Partiet är i säkerhetsglas och går att låsa. Hakskog 4 b har el installerat; 2 st dubbeluttag, 2 st ledspotlights med dimmer, fördragen el för utebelysning, dubbelbrytare för belysningen. Bastun är i grundutförande byggd för vedeldat aggregat, men det är inga problem att byta till ett elaggregat. Bastustugan byggs med godkända säkerhetsavstånd till brännbart material och godkänd för byggnadslov. Stugan är byggd inomhus i varmbonade lokaler och byggd av norrländskt kvalitetsvirke. För att läsa mer om den här bastun eller annat vi bygger. Gå in på vår hemsida www.hakskog.se eller följ länk nedan.
Säljes av
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad ABBesök vår butikssidawww.hakskog.se
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB
Vill ni se flerstugor eller är nyfikna på vad vi mer gör och tillverkar. Gå då in på vår hemsida; www.hakskog.se Vi har stugor färdiga för omg. leverans. Vi bygger och producerar efter kundens önskemål. Kontakta oss på ; mail; info@hakskog.se tele; 070-326 02 79 Vi svarar även i telefon kvällstid. Vardag som helg.
Mer information hittar du på http://www.hakskog.se

Andra har även tittat på