Gå direkt till innehållet
Inlagd: 14 nov. 06:58
Bastu
Beskrivning
Funkisbastu med mediaspelare och duoaggregat. Detta är INGEN byggsats. Stugan är nyckelfärdig. Bara ställa på plats. Hakskog 22 Utvändigt mått; 2,48 x 5,50 Höjd; 2,45 Bastuns mått; 2,00x2,26 Relaxavdelningens mått; 3,21x2,26 Isolering; 45 mm i väggar, 125 mm i taket och golvet. Som yttertakbeklädnad har vi TRP 20 0,5 mm svart. Med klädda taksprång. I bastun finns två st breda liggvänliga sitt lavar av asp. Lavarna är 50 cm breda. Vi har även monterat ryggstöd och raster. För extra lyxig känsla och design har vi inslag av ek i rastret. Vi har två st fönster i bastun. Ett liggande 500x1200 och ett stående 400x1600. Båda dessa fönstren är vita underhållsfria PVC isolerglas med tempererat (härdat) säkerhetsglas för basturum. (1,0w/m2k). Bastudörren är i bronsfärgat säkerhets glas. I bastudelen har vi spikat en fondvägg med pärlspont och tre väggar i fin slät granpanel. I taket sitter panel av gran. För att skydda isoleringen i golvet har vi lagt en våtrumsmatta med uppvik och avlopp. Den här bastun är byggd för att sätta in ett duo aggregat. Med ett sådant aggregat får du en kombination av braskamin och vedeldad bastuugn. Aggregatet står i bastun för att ge värme medans du eldar i de angränsande rummet. Braskaminen sprider där ett vackert sken genom den generösa glasluckan. Till bastu Hakskog 22 har vi monterat en mediaspelare med fyra st högtalare. Två st i bastu och två st i relaxrummet. Relaxavdelning har två fönster fram. Dessa är 600x1600. Vi har även ett fönster på gaveln. De är öppningsbart med dre/kip funktion 500x1500.. Även de i vit underhållsfri PVC isolerglas.(1,1w/m2k.) Till denna bastu har vi monterat en vit ytterdörr med stående, avlångt fönster. 3 av väggarna i relaxrummet är klädda med en stående faspanel av gran. Den fjärde väggen är klädd med pärlspont av fura. I taket sitter panel av gran. Bastustugan har ett elpaket där det ingår; 4 st spotlight med dimmer, två st uttag, en brytare, fördraget för belysning ute och ljusslang under bastulavar. Stugan är byggd med godkända säkerhetsavstånd till brännbart material och godkänd för byggnadslov. Stugan är byggd inomhus i varmbonade lokaler och byggd av norrländskt kvalitetsvirke. Vill du läsa mer om den här bastun eller vad vi gör i övrigt. Gå då in på vår hemsida www.hakskog.se eller följ länken nedan.
Säljes av
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad ABBesök vår butikssidawww.hakskog.se
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB
Vill ni se flerstugor eller är nyfikna på vad vi mer gör och tillverkar. Gå då in på vår hemsida; www.hakskog.se Vi har stugor färdiga för omg. leverans. Vi bygger och producerar efter kundens önskemål. Kontakta oss på ; mail; info@hakskog.se tele; 070-326 02 79 Vi svarar även i telefon kvällstid. Vardag som helg.
Mer information hittar du på http://www.hakskog.se