Gå direkt till innehållet
Inlagd: 29 sep 17:10
Bastu
Beskrivning
HAKSKOG 21 Utvändigt väggmått; 2,22x4,05 Höjd utvändigt framkant; 2,45 Invändigt väggmått bastu; 2,00x2,00 Invändigt väggmått omklädningsrum; 2,00x1,75 Invändig takhöjd; 1,98 Isolering i väggarna; 45 mm. Bastufolie invändigt och vindväv utsida. Isolering tak ; 120 mm Isolering golv; 120 mm Som ytterpanel har vi en 21 mm stående spontad panel som är grundmålad i vit lasyr Vi har naturligtvis även satt luftläkt innanför panelen. Takbeläggning; Svart TRP 20x0,5 Klädda taksprång. Hakskog 21 har två lika stora vita pvc isolerglasfönster fram De fönster som sitter i bastudelen är av härdglas. Allt för att tåla värmen och fukt utan att spricka. De stora panoramafönstren har måttet 1200x1600. Bastudörr, 700x1900, i bronsfärgat säkerhets glas. Ytterdörren är en vitmålad friggebodsdörr 80x185 Vi har två olika paneler i bastun. En fondvägg bakom lavar, övriga väggar är beklädda med en faspanel av gran. Även taket har en enkel och trivsam faspanel. Taklist av ek. Två st lavar i asp som är 50 cm breda. Dekorraster och ryggstöd. Elpaket med ljusslang under lavar, fördragen el för utebelysning och dubbelbrytare för belysning. Som golv i bastundelen ligger det våtrumsmatta med golvbrunn. Allt för att skydda isoleringen men även förlänga livslängden på golvet. De är samma matta i relaxrummet. Relaxrummets väggar och tak är beklädda med träpanel. I detta rum sitter de även två st dubbeluttag. Vi har monterat till och frånluftventil i bastun. Bastun är förberedd för vedeldat aggregat, men det är inga problem att sätta in ett elaggregat istället. Bastun grundmålad ett varv vit lasyr. Även knutbrädor, vindskivor, foder och de klädda taksprången. Denna bastu är byggd med godkända säkerhetsavstånd till brännbart material och godkänd för byggnadslov. Stugan är byggd inomhus i varmbonade lokaler och byggd av norrländskt kvalitetsvirke. Vill ni se fler bilder eller andra stugor vi bygger. Gå då in på vår hemsida. www.hakskog.se eller följ länken nedan
Säljes av
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad ABBesök vår butikssidawww.hakskog.se
Håknäs Skogsförädling & Entreprenad AB
Vill ni se flerstugor eller är nyfikna på vad vi mer gör och tillverkar. Gå då in på vår hemsida; www.hakskog.se Vi har stugor färdiga för omg. leverans. Vi bygger och producerar efter kundens önskemål. Kontakta oss på ; mail; info@hakskog.se tele; 070-326 02 79 Vi svarar även i telefon kvällstid. Vardag som helg.
Mer information hittar du på http://www.hakskog.se
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.