Gå direkt till innehållet
Inlagd: i lördags 13:28

Yamaha MP 600 Transporter 2Up

119 900 kr
Beskrivning
YamahaMP 600Transporter 600 2-sits: 119 900kr, ordinarie pris 149 900kr. Inklusive overloadfjädrar. Du sparar 30 000kr! Åk vart som helst. När som helst. Det är du som bestämmer. Mångsidig, tillförlitlig och lätt ändå med obeveklig kraft, den här är för dig som älskar äventyrsutflykter. Ger fantastiskt flyt och suveränt spårgrepp när som helst, var som helst. *Lätt och pålitlig 599 cc tvåtaktsmotor med 125hk *154 tums Camso®-matta med 57 mm kamhöjd *Låsbar fjädring med Flip up-skenor *Rymlig bakre pakethållare och rejält lasträcke Maskinen på bilden är extrautrustad med transportbox - ingår inte i priset. Kontantinsats:23980:- Ränta 3.95% Löptid 84 mån Månadskostnad 1305:- Vi hjälper till med Finans Försäkring och Leverans.
Säljes av
Bjälverud Yamaha Store
Bjälverud Yamaha StoreBesök vår butikssidawww.bjalverud.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Bjälverud Yamaha Store
Vår butik ligger i Bjälverud mellan Sunne och Torsby. Vi finns där våra produkter trivs bäst! Återförsäljare av Yamahas sortiment. Snöskoter, Fyrhjuling, Snöslungor, Mc, Moped, Båtmotorer, Båtar, Vattenskoter. Auktoriserad Yamaha Verkstad. Vi hjälper till med försäkring och finansiering
Mer information hittar du på http://www.bjalverud.se

Fler annonser från Bjälverud Yamaha Store

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer