Gå direkt till innehållet
Inlagd: 4 maj 21:49

Volvo 740-89 a traktor

50 000 kr
Beskrivning
Hej, säljer/byter nu min Volvo 740 H-regg med enkellåda (1,2,R) Japs-dämpare Rykta fjädrar och genomslag (kan fås med om så önskas) MK18 Sidokjolar 4 röda dioder i varsin dörrsida Led-lister i A-stolparna och en i hatthyllan Led vid fötterna 45% toning på sidorutorna, 10% i bakrutan 12" DLS bas 2 gas 6X9:or 2 gas 5:25or Negativt: Sprickor i lacken men inget som jag tänker på (fler bilder tillgängliga om man är intresserad) Lite lacksläpp på kjolarna Lite rost på höger framskärm Bensin och hastighetsmätare funkar inte Bara att höra av sig om man har några frågor. Mån-Fre nås jag efter 16:00 då jag går i skolan och efter 14:00 under helgen Mvh Liam
Säljes av
liam_nilsson0506
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Vill du betala med faktura eller lån?
Vår betalpartner Rocker erbjuder bland annat faktura och lån som betalsätt i Blocketbetalning. Om du är intresserad, se vilket belopp du kan handla för genom att kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Köpekontrakt som PDF

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer