Gå direkt till innehållet
Inlagd: 26 mars 18:45

Världsledande LED Blixtljusramp - LEGION 920 MM

7 895 kr
Beskrivning
Välkommen till Ljusgiganten.se! Legion Fit 920 mm 12V-24V är en nyhet i vårt sortiment från välkända Axixtech. Legion Fit är en enklare version av LEGION och har samma omtyckta design och låga profil som endast är 59 mm hög. Blixtljusrampen är både ECE-R65-godkänd vilket uppfyller samtliga krav för att användas på våra svenska vägar. Då rampen innehåller färre funktioner än LEGION har den en tunnare, 4-ledad anslutningskabel. EN PRISVÄRD BLIXTLJUSRAMP I PREMIUM SEGMENTET MED MULTIVOLT Legion Fit 920 mm är utrustad med otroligt ljusstarka 3W led dioder runt om och dess stryktåliga UV-stabiliserade polykarbonatlinser gör den otroligt robust och pålitlig i alla arbetsmiljöer. Den är väl lämpad för att stå emot vårt nordiska klimat och tål mycket hårda yttre påfrestningar. Axixtech är en etablerad aktör på världsmarknaden av blixtljusramper och varningsljus med fokus på premium segmentet. Legion Fit-serien erbjuder troligtvis marknadens mest prisvärda blixtljusramper i sin prisklass. Legion Fit 920 mm har stöd för multivolt (12V-24V) vid val av orange diodfärg. - Premiumramp från Axixtech - ECE-R65 godkänd (godkänd för användning på svenska vägar) - Dimningsfunktion - 12V-24V - Dimmningsfunktion - 8 blixtljusmönster - 5 års garanti TILLGÄNGLIGA LÄNGDER ENLIGT NEDAN: - 1092 mm - 1252 mm - 1537 mm UNIK DIMMNINGSFUNKTION OCH FRESNEL LED Legion Fit 920 mm är utrustad med en unik dimmningsfunktion (nattsänkning) vilket man kopplar in genom att förse den gula kabeln med konstant ström, som annars även fungerar till att byta blixtmönster. Legion Fit drivs av extremt effektiva Fresnel LED dioder som levererar ett kraftfullt sken som inte lämnar någon besviken. Vi erbjuder ett brett sortiment av modellspecifika fästen att välja bland om man inte vill använda det medföljande metallbygelfästet. Vi har även fordonsbelysning i form av led extraljus och led ramp (led ljusramp , extraljusramp) produkter till bilar. LED arbetsbelysning (arbetsljus), blixtljus och fler varningsljusramper i vårt sortiment av olika längder.
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Ljusgiganten
Beställ direkt på www.LJUSGIGANTEN.se Upp till 7 års garanti! Beställ IDAG - Få det IMORGON! Beställning innan kl. 14.00 skickas samma dag med leverans dagen efter! Vi skickar mot 14 dagars faktura till privatpersoner och 30 dagars faktura till företag. Du får testa produkten innan du betalar, tryggt och smidigt. Vi accepterar även delbetalning, kortbetalning, postförskott, banköverföring m.m. Alltid 30 dagars öppet köp!
Mer information hittar du på http://www.ljusgiganten.se

Fler annonser från Ljusgiganten

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer