Gå direkt till innehållet
Inlagd: i söndags 19:08

Nordkapp dc22

35 000 kr
Fakta
Längd
6,50 meter
Beskrivning
Hej säljer nu min båt med cheva 350 V8 enligt en vän som kan V8. som jag inte hinner göra färdig + att jag inte har nått bra ställe att förvara eller skruva på den, den startar och går, Det som behövs göra är att kolla vad felet med drevet är eftersom den inte drar propellern och lite lampor å säkert nått mer små pill.detta är min första båt så har ingen erfarenhet alls av vad som kan vara fel så det är ingen idé att fråga, kärran är en riktigt bromsad kärra som tyvärr nån klippt vajrarna på så den ska gå som en 30 kärra istället för att slippa besikta. Kapellet är inte direkt bra men tror inte det är nån problem att fixa om man kan sy. Kan gå ner i pris vid snabb affär. Mvh Anton
Säljes av
Anton
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Kolla om du kan använda Blocketbetalning med faktura
Här kan du se hur stort belopp du kan handla för via faktura med Blocketbetalning. Om du vill kan du ta ett lån och dela upp betalningen över tid. Kolla ditt kreditutrymme.
Köpekontrakt
  • Signera tryggt med BankID
  • Godkänt av branschen
Contract illustration
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer