Gå direkt till innehållet
Inlagd: i fredags 07:22

Kranarm Stora Bm med hydrauliskt utskjut. Intyg medföljer

Beskrivning
Vi på Thoréns i kil tillverkar våra kranarmar med insyn i verksamheten av SMP och Dekra. De hjälper oss att följa alla de lagar och regler som finns kring kranarmar. OBS, läs denna information om du är intresserad av en godkänd kranarm. Denna modell har en maxbelastning på 4 ton, och har en maxlängd på 5 meter. Observera att det oftast är kombinationen mellan fordon och kran som sätter gräns för max kapacitet. Detta har vi koll på, och intyg för godkänd fordonskombination lämnas ALLTID med de kranarmar vi tillverkar och säljer. Vi kan även konsultera er i vad som gäller för Ljungbys maskiners kapacitet för kranarm. Första utskjutet är hydrauliskt. Slangbrottsventil och slangar med Temakoppling ingår. Pris 28900:- plus moms. Frakt inom Sverige ingår i priset. Vi tillverkar dessa med en rad olika fästen, så som Stora BM, Trima, SMS, Euro, JCB, CAT, Zettelmeyer. används som Kran, kranbom kran-arm förlängningsarm hjullastare lastmaskin Merlo Manitou teleskoparm teleskoplastare.
Säljes av
Thoréns i Kil
Thoréns i KilBesök vår butikssidathorensikil.se
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
Thoréns i Kil
Ring oss på, 0554-24100 eller 0702603297 Thoréns i Kil är idag en av Sveriges ledande tillverkare av redskap, där hög kvalitét och bra service, till bäst pris är ledord. Vi utvecklar och tillverkar våra redskap genom lång erfarenhet av maskinkörning. Det blandat med äkta hantverk ger pålitliga redskap. Finansiera ert köp med WASA kredit genom oss. Vi levererar bland annat till KEWAB, Skanska, Peab, NCC, PON-Equipment och Swecon. VI FÖLJER MASKIN 03, SE MER PÅ HEMSIDAN
Mer information hittar du på http://thorensikil.se

Fler annonser från Thoréns i Kil

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer