Gå direkt till innehållet
Inlagd: 1 mars 13:49

Knaus Südwind 460 EU 60 Years

312 400 kr
Fakta
Modellår
2021
Tillverkad
2021
Utrustning
  • Avdragbar moms
  • Klädsel: Casual Silver
  • Långbäddar
  • Tjänstevikt: 1343 kg
  • Bredd: 232 cm
  • Höjd: 257 cm
Beskrivning
Pris exklusive moms: 249 920kr, Knaus Südwind 460 EU 60 Years Årsmodell: 2021 Färg: Typ: Husvagn, 1-axl Totalvikt: 1700 Antal bäddar: 4 KNAUS FYLLER 60 ÅR OCH HAR FÖRSETT VISSA MODELLER MED MASSOR AV UTRUSTNING REDAN FRÅN START TILL ETT MYCKET FÖRDELAKTIGT PRIS TEX : Alko chassi. 17" alufälgar svarta högblanka.Entredörr Premium med fönster och dubbellås. AES kylskåp. Truma värme med elpatron. Elgolvvärme. Färskvattentank 45L Tv förberedelse inkl Tv-hållare. 1700kg totalvikt som standard= bra lastvikt (Går att väga ner). FÖR KOMPLETT UTRUSTNINGSLISTA SE BROSCHYR ELLER KONTAKTA SÄLJARE
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Husbilslandet AB
Husbilslandet startade redan 1988 och med vår långa erfarenhet i bagaget garanterar vi att du som kund kan känna dig trygg med ditt husbilsköp. För oss är det självklart att gå in helhjärtat för varje kund och se till att du kör hem i husbilen som tar din semester till en helt ny nivå. Hos Husbilslandet finns även en modern serviceverkstad där vi där vi ser till att ge dig service i absoluta toppklass! Här kan vi utföra allt från service och reparationer av chassi och bodel till byten av vindrutor, däck och påfyllning av gasoltank. Varmt välkommen att besöka oss!
Mer information hittar du på http://www.husbilslandet.com

Fler annonser från Husbilslandet AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer