Gå direkt till innehållet
Inlagd: i tisdags 07:55

Jordskruv-markskruv

Beskrivning
Snabb förankring av allt från terrassen till flaggstången. Med vårt breda produkt- och tillbehörsprogram finner ni lösningar för de flesta förankringar. Det finns användningsområden överallt, och jordskruv hamnar på ett konkurrenskraftigt pris gentemot andra fästtekniker så som t.ex. gjutning eller nedgrävning av plint. Skruven är även enkel att ta bort och återanvända för tillfälliga byggnationer. Vi tillverkar ett 15-tal olika standardskruv. Beroende på vad som skall fästas mot jordskruven så finns en mängd med tillbehör och applikationer. Det blir minimal åverkan i närområdet på t.ex asfalt, stengångar och gräsmattor. Vi säljer våra egna produkter av jordskruv-markskruv och har ett stort eget lager, vilket gör att vi kan ha snabba leveranser. Vi har marknadens bredaste utbud av modeller och allt vi producerar håller standard med CE-märkt stål enligt ISO 630Fe360A och galvanisering enligt DIN EN ISO 1461. Önskas det något utöver våra standardprodukter kan vi beräkna och tillverka utefter kundens önskemål och behov. Skruvarna kostar från 120 kr (inkl moms) och uppåt och vår monteringsmaskin kan köpas komplett för 32 500 kr (26 000 kr exkl moms).
Om företaget
Tabergkonstruktioner AB och Jordskruv.se tillhandahåller ett för marknaden unikt sortiment av jordskruv, tillbehör och system, med kvalitet och flexibilitet som ledord. Tack vare vårt team som består av både konstruktörer, producenter och montörer så är varje projekt intressant för oss. Se mer av vårt utbud och användningsområden på www.jordskruv.se eller kolla in webshop.jordskruv.se
Säljes av
Tabergkonstruktioner AB
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på