Gå direkt till innehållet
Inlagd: 17 okt 15:57
Helautomatisk fliseldning med extra allt
208 530 kr
Beskrivning
En bra flisanläggning är en bra och miljövänlig investering som dessutom kan sänka dina värmekostnader avsevärt. Att elda med flis är ett naturligt val för många som har egen skog eller ett snickeri. Flispanna GUNTAMATIC Power Chip är en helautomatisk flispanna som är anmärkningsvärt genomtänkt och användarvänlig. De flesta smarta funktionerna ingår som standard (se nedan). En ultramodern flispanna med maximal bränsleflexibilitet. HELAUTOMATISK: Helautomatiska flisanläggningar sköter driften helt automatiskt, från att du fyller flis i bränslefickan till att värme levereras i systemet och askan hamnar i askbehållaren. SMART STYRNING: Med touch-screenpanel är Powerchip enkel att justera och ställa in. Byt inställning för olika bränslen med ett enkelt knapptryck tack vare en väl genomtänkt och optimerad styrning. ANVÄNDARE: Passar många olika användare villor, skolor, industrier, snickerier, jordbruk, växthus m.m. EFFEKT & BRÄNSLEN: Effekt: 20- 400 kW Pannor: 20/30 kW, 40/50 kW, 75 kW, 100 kW med möjlighet att koppla i serie/kaskad Bränsle: flis G50, spån, pellets, briketter, spannmål, bittorv m.m. (fraktionsstorlek under 50 mm). BRÄNNARANLÄGGNING: Fjäderomrörare utrustad med rörliga, självrengörande trappstegsroster. STANDARDUTRUSTNING: - automatisk sotning av konvektionssystemet - automatisk sotning av brännare - askurmatning med asklåda - rökgasfläkt - touch-skärm - brännare med sjävrengörande trappstegsroster - fallschakt med godkänt säkerhetslock TEKNIK: Förbränningsgaserna omvandlas till varmt vatten i en specialutvecklad värmeväxlare. Den medföljande tubvärmeväxlaren i konvektionsdelen ser till att turbulatorerna rör sig kontinuerligt för att rena systemet och på så sätt kan varje grad värme tas tillvara. Bränslet transporteras via matarskruven från förrådet till ett fallschakt där ett godkänt säkerhetslock slår igen vid för hög temperatur och förhindrar effektivt all bakbrand. Brännaren är utrustad med självrengörande trappstegsroster. CERTIFIERING: Guntamatic uppfyller alla krav från the European Machine and Plant Safety (CE) och har fått flera utmärkelser för bl.a renast förbränning, hög effektivitet, brandsäkerhet och mekanisk säkerhet ANDRA PRODUKTER: Guntamatic har även andra produkter för eldning av ved och pellets. Om du söker efter en flisbrännare som kan eldas med bränsle upp 75 mm och även andra bränslen, så har vi även pannor och brännare från VETO. VETO har även nyckelfärdiga värmecentraler upp till 2 MW. Vi kan hjälpa dig med systemlösningar och komplettera din värmeanläggning med pumpar, ackumulatortank, kulvert och mycket annat. Behöver du värmefläktar för vattenburna system eller solfångare så har vi det också.
Säljes av
LT Energiteknik AB
LT Energiteknik ABBesök vår butikssidawww.energiteknik.net
LT Energiteknik AB
Vi har det mesta inom värme. Elda med pellets, flis, spannmål, briketter, spån eller ved. Vi har en av marknadens bästa solfångare. Hela systemlösningar eller lösa delar - från 20 kW - 2 MW. Vi kan hjälpa mig om du behöver: Värmecentral, flisbrännare, pelletspanna, vedpanna, fjäderomrörare, ackumulatortank, kulvert, pump, värmefläktar, solfångare, reservdelar.
Mer information hittar du på http://www.energiteknik.net
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.