Gå direkt till innehållet
Inlagd: i tisdags 19:58

Fin båt redo för sjösättning

16 000 kr
Fakta
Längd
5 meter
Beskrivning
Säljer en av mina båtar, räcker med eka för min del! Osäker på vad modellen heter eller vad det är för årsmodell! Motorn är en Mariner 25hk, skulle tippa på början 90- tal, startar hur lätt som helst och går jättebra! Hade den i sjön idag, då bilderna togs och den funkar kalas bra! Mycket trevlig båt. Godkänd för 7 personer! Som rubriken lyder så är den redo för sjön! Det som ingår är: - Upptagningsvagn (30km/h) som syns på bild - Rep - Åror - Båtsake - 20 liter tank - Ankare - Länspump (elektrisk) - Bilbatteri Det finns kapell till också, men det är i dåligt skick, men är bra som mall ifall man skulle vilja göra ett nytt! Ring eller sms/maila för mer info! Kan skicka fler bilder om så önskas! Osäker på båtens längd, men uppskattningsvis så tror jag 5.5 meter! Kan mäta ifall det behövs! Pris 16,000:- Mvh
Säljes av
Pelle
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Vill du betala med faktura eller lån?
Vår betalpartner Rocker erbjuder bland annat faktura och lån som betalsätt i Blocketbetalning. Om du är intresserad, se vilket belopp du kan handla för genom att kolla ditt kreditutrymme.
Köpekontrakt
  • 14 dagars kostnadsfri försäkring från If Läs mer
  • Signera tryggt med BankID
  • Godkänt av branschen
Contract illustration
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Trygghet & säkerhet på Blocket
Skriv kontrakt!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer