Gå direkt till innehållet
Inlagd: 5 mars 09:54

Vill du äga eller starta en Bilverkstad i Bålsta

Beskrivning
Vi har fått i uppdrag att hitta en ny ägare till en bilverkstad i Bålsta som ligger i en helt nybyggd fastighet med inhägnad tomt med gott om uppställningsplats. Lokalen som idag är på 423 kvm består idag av kundmottagning, personalrum, omklädningsrum med duschrum, verkstadslokal med 4 portar varav en där man kan köra in lastbilar. Fullt utrustad med 3 lyftar och verktyg för bilverkstad. I anslutning finns en tvätthall på 72 kvm som kan hyras till som även den har stora portar för att kunna köra in lastbilar. Här kan du bedriva bilverkstad och lastbilsverkstad, däckservice med däckhotell, tvätthall med bilrekonditionering. Helt enkelt en fullserviceanläggning för bilar och lastbilar. Lokalerna kan anpassas enligt önskemål för en ny hyresgäst. Verksamheten med utrustning säljs via ett aktiebolag. För ytterligare information kontakta företagsmäklare Mikael Krusemeng på telefon 018-430 50 81.
Säljes av
TACTIC Företagsförmedling AB
Besök vår butikssidawww.tactic.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
TACTIC Företagsförmedling AB
TACTIC Företagsförmedling är en av Sveriges ledande företagsmäklare. Vi medverkar vid försäljningar och köp av företag samt vid företagsvärderingar i hela Sverige från Luleå till Malmö. Vi är det självklara valet när du ska sälja, köpa eller värdera ditt företag! Kontakta din närmaste företagsmäklare på www.tactic.se
Mer information hittar du på http://www.tactic.se

Fler annonser från TACTIC Företagsförmedling AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer