Gå direkt till innehållet
Inlagd: 11 maj 14:38

Vertikalklippare arbetsbredd 2,4 m

37 375 kr
(29 900 kr ex. moms)
Beskrivning
Vertikalklipparen är kraftigt byggd i bockad stålkonstruktion med ramverk, för att med stor kapacitet klara allt från klippning och putsning av betesmark även med inslag av sly, till hackning av stubb. Rotorkraften ger hammarslagorna god kapacitet att klippa och kapa alla typer av material. Fyra drivremmar förser rotoraxeln med en jämn kraft och med manuell remspänning kan du tillse säker drift. Vertikalklipparens stödrulle kan regleras i höjd för att på bästa sätt anpassas till den klipphöjd som önskas. Med den hydrauliska sidoförskjutningen får man god åtkomst med vertikalklipparen vid diken och staket. Levereras med två hydraulslangar, ½tums snabbkoppling hane, kraftöverföringsaxel och transmissionsolja. Till vertikalklipparen åtgår det ett dubbelverkande uttag på traktorn. Vertikalklippare, slaghack finns i flera arbetsbredder, 1,45m 1,95 m 2,40 m och 2,80 m kontakta oss för pris Pris. Vertikalklippare 2,4 m, 37 375 kr ( 29 900 kr ex moms) Teknisk data. • Arbetsbredd 240 cm • Effektbehov 55-80 hk • Kraftuttagsvarvtal 540 rpm • 32 st hammarslagor för gräs och sly • Trepunkt. Kat 2 • Vikt 545 kg • Hydrauliska sidoförskjutningen • Justerbar stödrulle för reglering av klipphöjd Tips! Glöm inte att samtidigt beställa Servicekit till din slaghack, bekvämt att ha hemma när behovet av att byta ut en rem eller en slaga är ett faktum. Innehåller 10 slagor, 2 kilrep (2xB52) samt 2 patroner med smörjfett Rembrandt EP2 universal. Möjlighet att byta slagor mot Knivar, Innehåller 32 knivar, 2 kilrep (2xB52) samt 2 patroner med smörjfett Rembrandt EP2 universal.
Säljes av
Bergby Motorcenter AB
Bergby Motorcenter ABBesök vår butikssidawww.bergbymotorcenter.se
Trygg affär
Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. Inga seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats. Att få ett mejl med en inskannad legitimation betyder inte att du identifierat avsändaren. Det gör man på plats, när man skriver köpeavtal.
Bergby Motorcenter AB
* Vi är återförsäljare av Beta och GasGas endurocyklar GOES ATV/Fyrhjulingar & Ligier och Microcar Mopedbilar. * Stort utbud av tillbehör till ATV och Endurocyklar. * 2års garanti på alla nya Ligier och Microcar, 3års garanti på nya Goes maskiner. * Vi erbjuder förmånlig finansiering via Wasa finans och Santander. * Demo mopedbil och GOES ATV för provkörning. * Däck och fälgar till dom bästa priserna. * Vi är fullservice verkstad i Bergby * Serviceverkstad för Mopedbil och ATV i Fullerö Uppsala.
Mer information hittar du på http://www.bergbymotorcenter.se

Fler annonser från Bergby Motorcenter AB