Gå direkt till innehållet
Inlagd: 21 mars 10:52

Vägbom, teleskopisk 3,5 m - 5,5 m

4 488 kr
(3 590 kr ex. moms)
Fakta
Modellår
2020
Tillverkad
2020
Beskrivning
Nu har vi vägbommar i lager Vägbom för avspärrning av infarter och enskilda vägar för allmän trafik • Bommen är teleskopisk och längden kan regleras från 3,5 5,5 m • Galvaniserad med reflexer monterade • Skydd för hänglås • Sidostolpar 1,8 m Välkomna till Bergby Motorcenter AB precis vid e4an Fullerö Uppsala
Säljes av
Bergby Motorcenter AB
Bergby Motorcenter ABBesök vår butikssidawww.bergbymotorcenter.se
Trygg affär
Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. INGA seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats. Att få ett mejl med en in-scannad legitimation betyder inte att du identifierat avsändaren. Det gör man på plats, när man skriver köpeavtal.
Bergby Motorcenter AB
* Vi är återförsäljare av Beta och GasGas endurocyklar GOES ATV/Fyrhjulingar & Ligier och Microcar Mopedbilar. * Stort utbud av tillbehör till ATV och Endurocyklar. * 2års garanti på alla nya Ligier och Microcar, 3års garanti på nya Goes maskiner. * Vi erbjuder förmånlig finansiering via Wasa finans och Santander. * Demo mopedbil och GOES ATV för provkörning. * Däck och fälgar till dom bästa priserna. * Vi är fullservice verkstad i Bergby * Serviceverkstad för Mopedbil och ATV i Fullerö Uppsala.
Mer information hittar du på http://www.bergbymotorcenter.se

Fler annonser från Bergby Motorcenter AB