Gå direkt till innehållet
Inlagd: 6 apr. 00:00

UTHYRES - Britax Dualfix Rotations Bilbarnsto

Beskrivning
BESKRIVNING: Med 360 rotation av DUALFIX går det enkelt att sätta barnet i bilbarnstolen. Används bakåtvänd upp till 18kg för nyfödd upp till c:a 3-4 års ålder. Den har alla de säkerhetsfunktioner som man kan förvänta sig från BRITAX, som till exempel ISOFIX och en 5-punktssele. Du kan vara förvissad om att ditt barn sitter tryggt, oavsett ålder eller storlek. 5-punktsbälte med enhandsjustering gör att du med precision kan justera bältet efter ditt barn storlek så att de kan sitta säkert oavsett typ av krock. Stolen går att rotera 360° vilket gör det enkelt att sätta in ditt barn i stolen. Från nyfödd till 18 kg. ISOFIX gör det enkelt att montera i bilen med endast ett klick. Många lutningslägen erbjuder ett bekvämt och säkert viloläge för ditt barn som du kan justera utan att störa barnet. Insats för nyfödda ger extra komfort och stöd för ditt spädbarn. Nackstödet som är justerbart på höjden, gör att bältena anpassas i takt med att barnet växer. Djupa, mjukt vadderade sidovingar ger maximalt sidokrockskydd för ditt barn längs hela stolen. Bröstmuddar av hög kvalitet minskar barnets rörelse framåt och rörelseenergin som uppstår vid en krock. Installationindikationer bekräftar att stolen är korrekt monterad. Tvättbart klädsel som går snabbt att ta av gör att man inte behöver ta bort bältet när klädseln ska tvättas och säkerställer därmed att bältet alltid är korrekt monterat. Vadderad magkudde för barnets komfort Mjukt vadderad klädsel gör att ditt barn sitter bekvämt i stolen. PRODUKTMÅTT: Produktvikt: 14.7kg Produktmått: H 78cm x B 45cm x D 53cm VARUMÄRKE Britax Pris per dag 100 Pris per 7 dagar: 500 Pris per 3 dagar: 300
Länk: Boka här
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Hygglo AB
På Hygglo är det privatpersoner som hyr ut mellan varandra. Du bokar genom att gå in på vår hemsida, där kan du även lägga upp egna prylar för uthyrning. Vi finns också i din mobil som en app, den laddar du ner på Appstore eller Google Play. Med Hygglo hyr du prylar du behöver - när och där du behöver dem - eller hyr ut dina saker när du själv inte använder dem. Tryggt, enkelt och Hygglo.
Mer information hittar du på https://www.hygglo.se

Fler annonser från Hygglo AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer