Gå direkt till innehållet
Inlagd: 5 feb. 17:22
Swekip 1040
173 750 kr
(139 000 kr ex. moms)
Fakta
Modellår
2020
Tillverkad
2020
Beskrivning
Nu har vi på Bergby motorcenter äntligen blivit återförsäljare av Swekips sortiment. Swekip 1040 är en ekonomimodell som passar perfekt för arbeten på gården. Enklare snöskottning, flyttning av pallar och diverse arbeten som förenklar vardagen. Maskinen är framtagen med fokus på kundgruppen hästägare, privatpersoner, små företagare som önskar en väl fungerande maskin som klarar det vardagliga behoven. Den lyfter Hela 1000kg och är utrustad med en stark fyrcylindrig diesel motor. SMS/Trima redskapsfäste Defroster som ger bra effekt Motorvärmare som standard Denna maskin Finns i våran butik i Uppsala Fullerö för omg leverans vi har förmånlig finansering, Kontakta oss så hittar vi en finansiering som passar just dig! Välkommen till Bergby Motorcenter AB
Säljes av
Bergby Motorcenter AB
Bergby Motorcenter ABBesök vår butikssidawww.bergbymotorcenter.se
Trygg affär
Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. INGA seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats. Att få ett mejl med en inscannad legitimation betyder inte att du identifierat avsändaren. Det gör man på plats, när man skriver köpeavtal.
Bergby Motorcenter AB
* Vi är återförsäljare av Beta och GasGas endurocyklar GOES ATV/Fyrhjulingar & Ligier och Microcar Mopedbilar. * Stort utbud av tillbehör till ATV och Endurocyklar. * 2års garanti på alla nya Ligier och Microcar, 3års garanti på nya Goes maskiner. * Vi erbjuder förmånlig finansiering via Wasa finans och Santander. * Demo mopedbil och GOES ATV för provkörning. * Däck och fälgar till dom bästa priserna. * Vi är fullservice verkstad i Bergby * Serviceverkstad för Mopedbil och ATV i Fullerö Uppsala.
Mer information hittar du på http://www.bergbymotorcenter.se