Gå direkt till innehållet
Inlagd: i torsdags 19:57
Sting 610 S ink trailer
389 000 kr
Fakta
Längd
6.08 meter
Beskrivning
Passa på och köp en riktigt fin Sting 610S demobåt (2020) med Evinrude 150 H.O E-TEC G2 (2019) så skickar vi med en Respo 1500V681T209 80km/h trailer till ett värde av 32.000kr Längtar du som oss till nästa sommar? Funderar du kanske på en ny båt som kan köras i dom lugnaste vatten men även går som en dröm i hög sjö? Då är denna båt perfekt för dig! Med stora utrymmen och solbädd som standard så kan man njuta av härliga sommardagar eller fiske sent in på hösten utan problem. Den tiltbara pulpeten gör det att du får smarta förvaringar. Med samma skrov som 610BR som vann Power boat of the year 2017 så får du en båt med ett stabilt skrov och låg planingströskel. Utrustning: Garmin GPS Solbädd Hydralstyrning Kapell Dynsats Vattenskidstolpe Förtöjningspaket med ankare Bottenmålad från fabrik Brandsläckare Lanternor Självläns 12V uttag Badstege Längd: 608cm Bredd: 237cm Vikt: 850kg Båten levereras med en Evinrude 150 H.O ETEC G2 (2019) som är bland dom modernaste motorerna på marknaden som ger dig lägre utsläpp och bättre bränsleförbrukning och inte nog med det så är serviceintervallen vart 5:e år Vinterförvaring till april 2020 ingår i priset. Inbytesmöjligheter av båt och vattenskoter finns. Finansiering via Ecster. Finansexempel: Månadskostnad 4867kr* *72 månaders avbetalning med 20% i kontantinsats. Flera finansiering alternativ finns hör av dig för offert.
Säljes av
Uppsala Marinverkstad AB
Uppsala Marinverkstad ABBesök vår butikssidawww.uppsalamarinverkstad.se/
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning. Be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Uppsala Marinverkstad AB
Uppsala Marinverkstad är en auktoriserad och modern marinverkstad med personlig service, stort kunnande och många års erfarenhet inom båtbranschen. Här får du professionell hjälp med din båtmotor och vattenskoter oavsett fabrikat och årsmodell, är främst inriktad på utombordare, vattenskotrar och "trailerbara" båtar.
Mer information hittar du på http://www.uppsalamarinverkstad.se/