Gå direkt till innehållet
Inlagd: 7 apr. 11:11

Indian Challenger Limited

328 900 kr
Fakta
Modellår
2021
Tillverkad
2021
Utrustning
  • samt pålitlig
  • full LED-beslysning
  • långdistanssadel
  • Bluetooth och USB
  • kartor
Beskrivning
Indian Challenger Limited Mätarställning: 0 mil Färg: Ruby Metallic Typ: Custom Indian Challenger Limited är byggd för de som vill ha mer. Med den nya vätskekylda PowerPlus-motorn, med dess finkänsliga hanterbarhet och oerhörda bromskraft är detta en maskin som ångar av självförtroende. Racemässigt radialmonterade Brembo-bromsar ger överlägsen stoppkraft, medan Metzeler Cruistec-däck erbjuder suveränt grepp. Inverterad framgaffel, lättvikts aluminiumram och hydrauliskt justerbar bakstötdämpare från Fox ger kurvkramande hanterbarhet och benhård stabilitet. Helt nya PowerPlus är vår största vätskekylda motor med klassledande prestanda med 122 hästkrafter och 173 Nm i vridmoment. Den har sexväxlad låda med överväxel, slirkoppling som minskar kopplingsslitage, hydrauliska ventillyftare och kamkedjesträckare för minimalt underhåll, massiv motorstyrka. Förgyll dina resor med premium kromdetaljer och matchande lackering på väskorna, som gör att du och din hoj blir omöjliga att missa. Kör bekvämt med elektronisk farthållare, ABS och nyckellös tändning. Med sin grymma LED-belysning, en centralt placerad strålkastare och omdesignade, moderniserade fjäderskrud som lyser upp framskärmen, så är Challenger en omisskännelig profil under såväl dag som natt. Smart Lean Technology™, ser till att du håller dig på hjulen i alla lägen och att du känner dig säker och har full kontroll över vägen. Den har en 6-axlig Bosch®) IMU-accelerometer som känner av G-krafter i sex olika riktningar vid nedlägg, inbromsningar både rakt fram och i kurvor. Högeffektiva 6.5” högtalare som levererar 100 watt kristallklart ljud. Ride Command har en sju tum stor display och är uppkopplad. Utöver detta erbjuder systemet också viktiga fordonsdata, och en helt ny quad-core processor för ojämförbar datorstyrka. iPhone®-användare kan nu enkelt komma åt Apple Music, skicka meddelanden med Siri och mer genom Ride Command 7 ”-skärmen och via ett Bluetooth-headset (ingår ej). Allt på ett användarvänligt gränssnitt som iPhone-användare omedelbart kommer att känna igen. Frakt/Leverans avgift tillkommer.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Sulas MC
[ Sulas Mc ] Fullservice butiken för dig och din hoj Se gärna vår nya hemsida www.sulas.se med ny Webbshop och följ oss på Facebook Öppettider: Mån-Fre 10-18 Lördagar 10-14 Storhelger se hemsida.
Mer information hittar du på http://www.sulas.se

Fler annonser från Sulas MC

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer