Gå direkt till innehållet
Inlagd: 20 apr. 00:00

Hisun Sector 250

64 900 kr
Fakta
Modellår
2019
Tillverkad
2019
Beskrivning
Hisun Sector 250 Mätarställning: 0 mil Färg: Typ: 4-hjuling Hisun Sector 250 är en kompakt utv för både arbete och nöje. Du har ett skydd mot väder och vind och sitter bekvämt i soffan och styr med ratten. Den är utrustad med: Frontmonterad vinsch. skyddsbåge fram. Trepunktsbälten. Bakhjulsdrift. Aluminiumfälgar. Tippbartflak med slittålig yta. Kula med eluttag bak. Den är registrerad som traktor vilket gör att du med B-körkort kan köra på väg och i terräng där det är tillåtet. Introduktionspriset på denna utv är: 64900kr men vi har även väldigt förmånliga finansieringslösningar men kontakta gärna oss för mer info om det. Vi jobbar med många olika märken så vi tar gärna din CF Can-am yamaha polaris goes stels kawasaki i inbyte.
Säljes av
Bergby Motorcenter AB
Bergby Motorcenter ABBesök vår butikssidawww.bergbymotorcenter.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Bergby Motorcenter AB
Bergby Motorcenter är återförsäljare och servicepartner för ATV Goes, Stels, Hisun. Mopedbilar Ligier och Microcar. EU-/ El-Mopeder. Inom lantbruk och entreprenad är vi certifierade återförsäjare och servicepartner för Kellfri, Lovol traktorer och Swekips lastmaskiner. Våra butiker och verkstäder finns i Vendel /Örbyhus och i Uppsala
Mer information hittar du på http://www.bergbymotorcenter.se

Fler annonser från Bergby Motorcenter AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer