Gå direkt till innehållet
Inlagd: 28 nov. 06:06
CARGOMECAN 25ton maskinflak
Beskrivning
Vi har alltid ett hundratal flak och container i lager. Lågbyggt maskinflak med hjulfickor för lastväxlare Mått: 6,5 x 2,6 x 0,22 meter Rambalk: UPE220 helförstärkt Ramper: 1 meter flytt och fällbara Rullbalk med dubbhål Låsbara skåp med 12 lastförankringsstakar och plats för spännare Valfri RAL kulör Alla flak och container från CARGOMECAN kan levereras i önskat mått och material Vi hjälper till med finansiering inbyten och transport Leasing 36 månader, 10% i restvärde 0 kr kontant, ca: 1704 kr i månadskostnad Flakets pris: 60900 kr, moms tillkommer
Säljes av
cargomecan
CARGOMECANBesök vår butikssida
Trygg affär
Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. INGA seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats. Att få ett mejl med en in-scannad legitimation betyder inte att du identifierat avsändaren. Det gör man på plats, när man skriver köpeavtal.
CARGOMECAN
Välkommen till CARGOMECAN ENKÖPING AB Vi hjälper till med finansiering inbyten och transport. Hos oss hittar Du alltid ett brett utbud av flak och containrar för lastbilar, sjöfart och järnväg. Vi har i över 30 år levererat utrustning till företag.