Gå direkt till innehållet
Inlagd: 22 nov. 10:01

Adria 563 UK med AC

75 000 kr
85 000 kr
Fakta
Modellår
2005
Tillverkad
2005
Beskrivning
Säljer vår Adria barnkammarvagn då vi inte hinner använda den så mycket som vi tänkt oss. Vagnen är nybesiktigad och rullar till 2022-08-31. Vagnen är av barnkammarmodell och har vattenburen värme och elektrisk golvvärme som snabbt blir varm. Den är även utrustad med AC så man slipper svettas dom varma sommardagarna. Finns inget tält eller markis till den. Vagnen har en spricka i den yttre frontplasten vilket är vanligt på dessa vagnar och givetvis är den skyddad från vatten men skulle givetvis behöva lagas mer temporärt vilket inte funnits tid till ännu. Betalning med swish. Vagnen finns i Bålsta.
Säljes av
Rickard
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Kolla om du kan använda Blocketbetalning med faktura
Här kan du se hur stort belopp du kan handla för via faktura med Blocketbetalning. Om du vill kan du ta ett lån och dela upp betalningen över tid. Kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer