Gå direkt till innehållet
Inlagd: 28 mars 07:44

ZENIT 50W - Marknaden mest prisvärda LED strålkastare

1 195 kr
Beskrivning
Zenit LED strålkastare 50W från svenska Malmbergs är en av våra storsäljare som lämpar sig både för privat och professionellt bruk. Zenit drivs av högeffektiva LED dioder som avger 7830 lumen vilket är betydligt mer ljus än konkurrenterade strålkastare i denna prisklass. En otroligt effektiv elektronik tillsammans med en speciell optisk lösning reducerar s.k "ljusspill" vilket annars är ett vanligt problem för billigare strålkastare. Zenit används primärt utomhus för fasader, garageuppfarter, trädbelysning, gårdsplaner men även för industriella applikationer som industribelysning i både stålverk, skeppsvarv, tunnlar, byggarbetsplatser. - 7830 lumen - Kraftfulla LED dioder - 100° spridningsvinkel - IP66-klassad - 5 års garanti ETT VÄLDIGT TÅLIGT OCH SNYGGT LAMPHUS Zenit är utrustad med komponenter som inte bara ger en högre ljusstyrka utan också en längre livslängd och högre driftsäkerhet. Vi är försäkrade om produktens vattentäthet (IP66) då lamporna genomgår ordentliga IP klassificeringstester för att kunna klara av att exponeras i krävande arbetsmiljöer. Zenit är tillverkade för ett hårt industriellt bruk med ett kraftigt lamphus i aluminium och härdat glas. STOR ENERGIBESPARING Att ersätta halogen strålkastare med Zenit medför en stor energibesparing. Driftkostnaden halveras med ca 70-80% med Zenit och lampbyte behöver du inte tänka på i flera år framöver. Monteringen är lika enkel som med en traditionell lampa med dess justerbara fäste med skruvhål. LED strålkastaren har inbyggt drivdon och en förmonterad 1,5 m robust gummikabel VDE H05VV-F 3×1,5mm2 utan stickkontakt Vi har även fordonsbelysning i form av led extraljus och led ramp (led ljusramp , extraljusramp) produkter till bilar. LED arbetsbelysning (arbetsljus), blixtljus och fler varningsljusramper i vårt sortiment. Spänning 200-240V AC Effektförbrukning 50W Ljusflöde 7830 lumen Kapslingsklass IP66 Garanti 5 år
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Ljusgiganten
Beställ direkt på www.LJUSGIGANTEN.se Upp till 7 års garanti! Beställ IDAG - Få det IMORGON! Beställning innan kl. 14.00 skickas samma dag med leverans dagen efter! Vi skickar mot 14 dagars faktura till privatpersoner och 30 dagars faktura till företag. Du får testa produkten innan du betalar, tryggt och smidigt. Vi accepterar även delbetalning, kortbetalning, postförskott, banköverföring m.m. Alltid 30 dagars öppet köp!
Mer information hittar du på http://www.ljusgiganten.se

Fler annonser från Ljusgiganten

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer