Gå direkt till innehållet
Inlagd: 20 okt. 17:41

Yamaha Sidewinder M-TX 162"

110 000 kr
Beskrivning
Säljer nu skotern då jag tänkt köpa nyare. Det är en MTX med lång matta och 76mm kammar. Inget man kör fast med med andra ord. Fantastisk lössnömaskin men fungerar förvånansvärt bra på led också. Det finns lite delade uppgifter om effekten i dessa maskiner men de flesta säger 190hk och det verkar rimligt. Jag har iaf aldrig känt något behov av att trimma den. -Dödmansgrepp -LED-strålkastare -Handtagsvärme -Extra rem -Pump till FOX-dämparna -Gamla mattan kan skickas med om intresse finns(skadad men håller ihop). Gjort under sista delen på säsongen i våras: -Justerat kedjespännaren -Bytt växellådsolja -Bytt motorolja -Bytt till en ny orginalmatta -Bytt slides och klackarna framför de Generellt fint skick!
Säljes av
Sebastian
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Kolla om du kan använda Blocketbetalning med faktura
Här kan du se hur stort belopp du kan handla för via faktura med Blocketbetalning. Om du vill kan du ta ett lån och dela upp betalningen över tid. Kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer